Sporturi

O fostă jucătoare de top 10 vorbește despre Simona Halep. “Eu am plâns cel mai mult pentru ea”

04.05.2020 | 11:07
O fosta jucatoare de top 10 vorbeste despre Simona Halep Eu am plans cel mai mult pentru ea
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit să își creeze, urmare a excelentelor ei rezultate, o imagine foarte bună în lumea tenisului feminin. Multe dintre fostele jucătoare o apreciază și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Daniela Hantuchova are o adevărată admirație pentru Simona Halep

Printre cele care o respectă și a devenit chiar o suporteră a ei se află și slovaca Daniela Hantuchova, acum retrasă din activitate, dar care a fost o jucătoare de top 10, cea mai bună clasare a ei fiind un loc 5.

ADVERTISEMENT

Daniela Hantuchova a fostă semifinalistă la Australian Open în 2008 și este câștigătoare a FED Cup în 2002. Ea a ajuns de multe ori în fazele superioare ale marilor turnee, dar niciodată nu a reușit să câștige un Grand Slam.

A fost impresionată de succesul lui Halep la Roland Garros

Daniela Hantuchova, 37 de ani, a declarat în cadrul unui podcast că a plâns fără oprire după triumful reușit de jucătoarea noastră în 2018, la Roland Garros, când a învins-o pe Sloane Stephens și și-a adjudecat primul trofeu de Mare Șlem al carierei.

ADVERTISEMENT

„Știu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câștigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubește tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteți imagina cât am facut-o!

E impresionată de ceea ce înseamnă fenomenul Simona Halep

Faptul că Simona a ajuns să câștige un trofeu de Grand Slam este un moment atât de fericit inclusiv în viața mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei”

ADVERTISEMENT

Daniela Hantuchova, una dintre cele mai frumoase jucătoare care au participat în circuitul feminin, spune că e greu de descris ce înseamnă fenomenul Simona Halep în România.

A participat alături de Simona la un eveniment la Cluj

Slovaca a participat alături de Simona, Marius Copil și italianul Fabio Fognini la un eveniment organizat în Sala Polivalentă din Cluj.

ADVERTISEMENT

„E greu de descris în cuvinte ce înseamnă Simona în România. Eu sunt probabil cel mai mare fan al ei. Când am vizitat-o în România m-am simțit probabil cel mai bine. Nu înțelegi presiunea la care Simona a fost supusă în toți acești ani până nu ajungi în România”

ADVERTISEMENT