News

O ieșeancă s-a îmbătat și a bătut-o pe mama iubitului ei. Agresoarea a încălcat și un ordin de protecție

O femeie din județul Iași s-a îmbătat și a bătut-o pe mama iubitului ei, deși aceasta din urmă obținuse de la autorități un ordin de protecție.
09.07.2023 | 12:22
O ieseanca sa imbatat si a batuto pe mama iubitului ei Agresoarea a incalcat si un ordin de protectie
Victima a mai fost agresată de iubita fiului ei/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie dintr-o comună din județul Iași a ajuns în arest preventiv după ce s-a îmbătat și a mers la casa mamei iubitului ei pe care a bătut-o. Situația judiciară a agresoarei este complicată de faptul că victima ei obținuse de mai multe luni un ordin de protecție, iar încălcarea acestuia este faptă penală, scrie Gândul.

Femeia a băut acasă, iar consumul de alcool a făcut-o arțăgoasă astfel că s-a dus acasă la mama iubitului ei cu care era de mai multă veme în relații tensionate. După scandalul vebal inițial, tânăra a trecut la violență fizică și a lovit-o cu pumnii în față pe mama iubitului.

ADVERTISEMENT

Poliția a fost sesizată despre faptul că o femeie de 30 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a deplasat la domiciliul mamei concubinului său, din comuna Vlădeni, unde a provocat scandal și pe care a lovit-o cu pumnii în zona feței”, a transmis IPJ Iași.

Lucrurile s-au complicat după ce polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Popricani au descoperit că tânăra se face vinovată nu doar de lovire, ci și de încălcarea unui ordin de protecție pe care victima îl ceruse încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Un ordin de protecție ignorat

Astfel, pe data de 10 februarie 2023, Judecătoria Iaşi a emis un ordin de protecție față de agresoare, prin care s-a dispus evacuarea din locuinţa victimei, precum și obligația de a păstra o distanţă minimă față de victimă și locuința acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”, faptă prevăzută de Legea 217/2003 şi „violenţa în familie”, faptă prevăzută de Codul Penal.

ADVERTISEMENT

La data de 06.07.2023, în urma probatoriului administrat femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Iași și ulterior, la data de 07.07.2023 instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile”, au precizat polițiștii ieșeni.

Un caz similar s-a înregistrat la începutul acestui an și în județul Alba, unde o femeie din satul Cionești, comuna Albac, a obținut ordin de protecție împotriva norei sale pe o perioadă de o lună, aceasta fiind obligată să păstreze și o distanță de 50 de metri față de ea și de locuință.

ADVERTISEMENT

Nora consuma alcool frecvent, iar în aceste ocazii devenea agresivă nu doar cu soacra ei, ci și cu ceilalți membri ai familiei. Soacra era amenințată chiar cu alungarea din propria casă, fiind amenințată cu bătaia.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink