Life

O jurnalistă de la Antena 3 are nevoie de sânge. Alexandra Ghețea a suferit un accident rutier și este în stare gravă

O jurnalistă de la Antena 3 a suferit un accident rutier grav și are nevoie de sânge. Este vorba despre Alexandra Ghețea, corespondent al trustului Antena3 CNN, în Constanța.
16.12.2022 | 13:03
O jurnalista de la Antena 3 are nevoie de sange Alexandra Ghetea a suferit un accident rutier si este in stare grava
Jurnalista Alexandra Ghețea de la Antena 3 CNN, are nevoie de sânge. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Momente dureroase chiar de sărbători, pentru familia jurnalistei Alexandra Ghețea, dar și pentru colegii săi.

Jurnalista Andreea Ghețea are nevoie de sânge

Corespondenta trustului Antena3 CNN în județul Constanța a fost implicată într-un accident rutier grav, iar în prezent, viața ei este în pericol.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ghețea a fost internată la Spitalul Județean Constanța, iar colegii săi au făcut un apel la toți cei care o cunosc, sau nu, să doneze sânge, astfel încât tânăra să poată să trăiască.

Într-o postare pe pagina de Facebook, jurnalistul Cristi Georgescu cere un ajutor urgent. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei sale și totodată, i-a invitat pe cei care vor să facă un gest frumos înainte de Crăciun, să meargă să doneze sânge la oricare Centru de Transfuzii din țară, indiferent de grupă.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai adăugat că Alexandra are grupa A2 rh pozitiv, însă orice grupă de sânge donată, va putea ajunge la ea. Tot ce trebuie să facă persoanele interesate este să menționeze că sângele donat este pentru Alexandra.

”Colega noastră, Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN în Constanța, are nevoie URGENT de sange!!!! Vă rugăm să ne fiți alături! (…). 

ADVERTISEMENT

Puteți dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți.

Alexandra are grupa A2 rh pozitiv, dar repetăm, puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți.

ADVERTISEMENT

!!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru ALEXANDRA GHEȚEA, internată la Spitalul Județean Constanța. Vă mulțumim mult! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți”, a scris jurnalistul Cristi Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Și alți jurnaliști de la Antena 3 cer ajutorul

La rândul său, jurnalista Cătălina Porumbel a distribuit și ea pe pagina de Facebook, același mesaj, făcând apel la urmăritorii ei să doneze sânge.

Și alți jurnaliști care o cunosc pe Alexandra Ghețea au făcut același lucru, în speranța că tânăra va putea fi salvată.

Referitor la accidentul rutier în care a fost implicată jurnalista, până acum nu se cunosc detalii cu privire la modul în care s-a produs tragedia.

Amintim că un alt accident rutier grav s-a produs la Sibiu în urmă cu doar o zi, iar în urma impactului, o persoană și-a pierdut viața, alte patru fiind grav rănite.

ADVERTISEMENT