Sport

O legendă a lui Arsenal, reacție virală după ce “tunarii” au obținut victoria la ultima fază cu Bournemouth: ”Nu veți ghici cine a marcat în ultimele secunde”. Video

Condusă cu 2-0, Arsenal a câștigat cu 3-2 contra lui Bournemouth, cu un gol marcat în minutul 90+7, iar bucuria nebună a legendarului Ian Wright a devenit virală.
05.03.2023 | 13:13
O legenda a lui Arsenal reactie virala dupa ce tunarii au obtinut victoria la ultima faza cu Bournemouth Nu veti ghici cine a marcat in ultimele secunde Video
Legendarul Ian Wright, bucurie enormă după golul marcat în ultimele secunde de Arsenal contra lui Bournemouth. Foto: captură Twitter
ADVERTISEMENT

Manchester City s-a impus la pas, 2-0, contra lui Newcastle, și venea la două puncte de Arsenal. ”Tunarii” au izbutit ulterior să refacă diferența de 5 puncte, însă după ce au tremurat serios în fața lui Bournemouth, penultima clasată.

Legenda lui Arsenal, Ian Wright, bucurie nebună după revenirea fantastică a ”tunarilor” contra lui Bournemouth

Arsenal pornea ca mare favorită în fața lui Bournemouth, formație care ocupa înaintea jocului locul 19 în Premier League. Însă, oaspeții au avut lovitura de start și au înscris după numai 9.11 secunde, prin Phillip Billing.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai rapid gol din istoria competiției. Recordul îi aparține lui Shane Long. Cel care marca, în 2019, pentru Southampton, într-un joc contra lui Watford, după 7.69 de secunde.

Mai mult, în fața unui Arsenal lipsit de inspirație, oaspeții își majorau avantajul în minutul 57, prin Senesi. Oamenii lui Arteta nu au renunțat însă la luptă vreun moment.

ADVERTISEMENT

Thomas Partey a redus din diferență în minutul 62. Apoi, la doar un minut după ce intrase pe teren, Reiss Nelson centra perfect pentru reușita unui alt jucător ce venise de pe bancă, Ben White (70).

La 2-2, gazdele și-au continuat asediul. Însă ”reduta” lui Bournemouth nu a cedat până la exprirarea timpului regulamentar. Și părea că nu se va întâmpla acest lucru nici în minutele suplimentare. Mai ales că Neto a scos de pe linia porții o minge pe care scria gol.

ADVERTISEMENT

Însă, în ultimele secunde, defensiva adversă nu a izbutit decât să respingă balonul centrat de Odegaard. Iar același Reiss Nelson a șutat imparabil, de la marginea careului, declanșând nebunia.

Pe marginea terenului, Mikel Arteta recunoscând că a fost un moment unic. ”Dar doar uitându-mă pe fețele tuturor, ale jucătorilor și ale suporterilor noștri, văzând acele zâmbete, bucuria din ochii lor, a fost pur și simplu minunat. A fost o zi extraordiară.

ADVERTISEMENT

A fost cel mai frumos moment de când sunt antrenor la Arsenal”, a spus tehnicianul.

Dar nu numai în arenă, ci și în studioul ”Match of the Day”. Acolo unde legendarul Ian Wright a sărbătorit reușita cu un entuziasm cu care, probabil, ar fi făcut-o în urma unui gol marcat de el. Iar imaginile filmate de fostul vârf al naționalei, Gary Lineker, care-i este coleg la BBC, au devenit virale.

1,64 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „Arsenal câștigă” la meciul Fulham – Arsenal.

 

ADVERTISEMENT
Tags: