Fotbal intern

FCSB a mai fentat-o o dată pe CFR Cluj! Ardelenii nu sunt lideri de etapă nici din a patra ocazie

07.03.2021 | 22:24
FCSB a mai fentato o data pe CFR Cluj Ardelenii nu sunt lideri de etapa nici din a patra ocazie
ADVERTISEMENT

FCSB joacă în această seară, de la 20:30, pe propriul teren, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, şi are nevoie de o victorie pentru a se menţine pe primul loc în Liga 1. CFR Cluj a pus presiunea cu victoria obţinută la Arad, cu UTA, scor 1-0.

Nici a patra nu a fost cu noroc pentru CFR Cluj! Roș-albaștrii, victorie în prelungiri

UPDATE, 7 martie, ora 22:30 / FCSB a câștigat cu 1-0 contra lui Gaz Metan Mediaș, după golul din prelungiri al lui Florin Tănase. Nici de data aceasta, campioana CFR Cluj nu a reușit să își depășească rivala în clasament. Ardelenii au fost lideri pentru doar 24 de ore. Echipa lui Toni Petrea a revenit pe prima poziție după victoria de pe Arena Națională. Cele două echipe continuă să fie la egalitate de puncte, cu un golaveraj superior pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 7 martie, ora 18:38

FCSB şi CFR Cluj sunt principalele candidate la titlu în Liga 1, iar cele două rivale merg cap la cap în ultimele etape. Jocul scârţâie în mod evident pentru ambele echipe, care au pierdut destul de multe puncte în 2021. Au fost trei etape pe care ardelenii le puteau termina pe primul loc, dar s-au încurcat de fiecare dată.

CFR Cluj a terminat ziua de sâmbătă pe primul loc, după victoria de la Arad. Cu trei puncte peste FCSB. Este pentru prima dată când campioana en-titre este pe primul loc în această ediţie de campionat. În vreme ce formaţia din Berceni ar putea să piardă prima poziţie pentru prima dată de la finalul lunii noiembrie. FCSB devenea lider chiar după victoria din tur de la Mediaş, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a încurcat de trei ori când putea să treacă peste FCSB în clasament. Cu Astra, FC Botoşani şi Voluntari

  • Etapa 19, prima şansă ratată de CFR Cluj. FC Argeş – FCSB 0-0 / CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-1. FCSB a pierdut primele puncte din 2021 la Ovidiu, în partida cu Viitorul, scor 2-2. Dar atunci încă îşi permitea un pas greşit, fără niciun risc. Apoi, pe 26 ianuarie, FCSB mai comitea o eroare. Doar 0-0 la Piteşti, cu FC Argeş. Două zile mai târziu, CFR Cluj avea nevoie de victorie pentru a fi lider. A terminat la egalitate cu Astra, scor 1-1.
  • Etapa 22, a doua şansă ratată de CFR Cluj. FCSB – Academica Clinceni 0-1 / FC Botoşani – CFR Cluj 2-1. Cea mai mare surpriză din 2021 a fost eşecul cu Academica Clinceni. Rezultat care a adus-o din nou pe CFR Cluj în postura de a trece pe primul loc cu o victorie. Din nou o şansă ratată, după un meci complicat la Botoşani. S-au impus moldovenii, scor 2-1.
  • Etapa 23, a treia şansă ratată de CFR Cluj. Hermannstadt – FCSB 1-0 / CFR Cluj – FC Voluntari 0-0. În fine, perioada de coşmar de la FCSB a continuat cu o înfrângere la Sibiu. Părea cea mai accesibilă ocazie pentru CFR de a trece pe primul loc. Acasă cu FC Voluntari. Dar a fost 0-0, rezultat care le-a păstrat la egalitate pe cele două echipe. Cu FCSB lider datorită golaverajului.

CFR Cluj are trei victorii consecutive în Liga 1. FCSB încearcă să dea răspunsul în partida cu Gaz Metan Mediaş

FCSB joacă după CFR Cluj într-o etapă de Liga 1 după aproape două luni în care lucurile au stat mereu invers. Ultima dată când FCSB a fost programată după clujeni a fost în etapa a 17-a. Atunci, CFR Cluj se impunea duminică, 17 ianuarie, pe terenul lui Sepsi, scor 1-0. Pentru ca FCSB să ia doar un punct la Ovidiu, cu Viitorul, două zile mai târziu.

ADVERTISEMENT

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte din etapa a 23-a, când ardelenii remizau cu FC Voluntari şi recuperau diferenţa de un punct faţă de rivali. Echipa lui Anton Petrea pierduse la Sibiu, 0-1. În ultimele două etape, ambele echipe au luat maximum de puncte. Cu succesul de ieri, CFR Cluj a ajuns la trei victorii consecutive. Iar FCSB este aşteptată să dea răspunsul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 3,50 este cota pentru “X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT