Life

O mai ții pe Cristina Rus? Ce s-a ales de jumătatea trupei Blondy de când nu mai apare la televizor: „Devine ca un drog”

Cu ce se ocupă acum Cristina Rus, de când s-a retras din lumea mondenă. Fosta solistă a trupei Blondy a împlinit recent 42 de ani.
22.07.2023 | 18:04
O mai tii pe Cristina Rus Ce sa ales de jumatatea trupei Blondy de cand nu mai apare la televizor Devine ca un drog
Cu ce se ocupă acum Cristina Rus. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Cristina Rus, fosta solistă a trupei Blondy, de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum nu mai face senzație pe scenă, însă este o mamă devotată pentru cei trei copii ai săi.

Cu ce se ocupă acum Cristina Rus

Cristina Rus a făcut furori cu trupa Blondy, care s-a destrămat în urmă cu 20 de ani, alături de Andreea Bănică, însă în ultimii a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Între timp, a devenit mama a trei copii și s-a axat pe viața de familie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cristina Rus nu are nevoie să apară la televizor pentru a avea grijă de ea și cu toate că a dus la bun  sfârșit, artista arată impecabil. Recent, ea a acordat un interviu în care a mărturisit că pune preț pe alimentația sănătoasă și face mult sport.

Cântăreața care anul trecut a fost implicată într-un accident de mașină a dezvăluit că nu face niciodată excese, pentru a fi sigură că-și păstrează aceeași siluetă de pe vremea în care apărea la televizor, în ciuda faptului că acum are 42 de ani.

ADVERTISEMENT

„Arăt așa pentru că nu mănânc mult. Dimineața mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, semințe sau fulgi de cereale.

La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar și consistent. Mișcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa”, a declarat Cristina Rus conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Îmi place să mă ocup de casă”

Nu regretă că a ales să-și dedice timpul familiei, însă Cristina Rus recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să stea departe de lumea artistică. În prezent, singurele concerte pe care le mai are sunt cele care au loc în casă, alături de fiica sa.

„Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva. 

ADVERTISEMENT

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei”, a dezvăluit Cristina Rus.

ADVERTISEMENT