Life

O mamă a fost șocată după ce a găsit un obiect ascuns în baia fetelor. Nu i-a venit să creadă ce era, de fapt, și a sunat la poliție

O mamă a ajuns să trăiască clipe de coșmar. Aceasta a făcut o descoperire neașteptată în baia fetelor ei și a ajuns să sune chiar și la poliție.
26.11.2022 | 09:52
O mama a fost socata dupa ce a gasit un obiect ascuns in baia fetelor Nu ia venit sa creada ce era de fapt si a sunat la politie
O mamă a rămas șocată după descoperirea făcut în baia fiicelor sale. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea în aparține lui Chasity Brintle, o mamă din Nashville. Femeia a trecut prin momente șocante după descoperirea făcută în baia fiicelor ei.

Povestea neașteptată trăită de o mamă

Mai exact, aceasta a descoperit o cameră ascunsă.

Chasity Brintle și-a împărtășit povestea prin intermediul TikTok, adunând milioane de vizualizări de la oameni care și-au arătat sprijinul pentru familia ei.

ADVERTISEMENT

Într-o postare virală pe TikTok, Chasity Brintle arată o cameră pe care susține că soțul ei a plantat-o pentru a urmări dușul fiicelor ei.

“Când ești cu un bărbat de 14 ani și afli că îți urmărește fetele de 16 ani care fac duș“, a scris ea deasupra videoclipului, care ulterior a fost șters.

ADVERTISEMENT

Brintle a dezvăluit că a găsit camera în timp ce folosea dușul fiicelor sale, în timp ce acestea erau la școală.

“Soțul meu se ocupă de construcții și a remodelat acea baie în urmă cu două luni”, a împărtășit Brintle într-un videoclip separat.

ADVERTISEMENT

Cum a descoperit Chasity Brintle camera de filmat

Când a intrat în duș, ea și-a dat seama că becul de la plafonieră nu se aprindea și s-a dus să ia unul de rezervă pentru a-l înlocui.

Cu toate acestea, atunci când a scos becul vechi de pe corpul de iluminat, ea susține că a descoperit o cameră de filmat, cu ajutorul unei lanterne.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să își păstreze calmul în fața copiilor ei, femeia s-a speriat destul de tare.

Aceasta a ieșit imediat din casă alături de copilul ei de doar doi ani și a sunat la poliție. Ulterior, femeia s-a întâlnit cu detectivii, dar aceștia nu au putut găsi niciun dispozitiv electronic cu mai multe dovezi.

Soțul femeii a recunoscut gestul făcut

Ulterior însă, soțul femeii a recunoscut că a plantat camera.

Horacio Minero-Hernandez, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că a făcut o mare greșeală și că nu a vizionat până acum imaginile cu fetele minore făcând duș.

Totodată, el a mai spus și că respectiva cameră nu ar fi funcționat niciodată, potrivit yourtango.com.

După fapta sa, la data de 18 noiembrie, bărbatul a fost reținut și acuzat de tentativă de exploatare sexuală a unui minor.

Brintle spune că este “devastată” de ceea ce i s-a putut întâmplat, la fel ca și fiicele ei, care au aflat situația.

De asemenea, problema este și că pentru ea este “dificil” să depună acuzații, având în vedere că este vorba despre partenerul ei de viață de ani buni.

După cele întâmplate, mama și copiii au decis să se mute din casă, după cum povestește femeia.

Clipul femeii a devenit viral la scurt timp, iar nu puțini sunt cei care l-au distribuit și s-a au arătat șocați de experiența trăită de aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: