Life

O nouă emisiune pentru Mirela Vaida. Va fi difuzată în fiecare duminică

Un nou show de televiziune pentru Mirela Vaida. Telespectatorii români îl pot urmări pe micile ecrane în fiecare duminică.
08.02.2024 | 14:58
O noua emisiune pentru Mirela Vaida Va fi difuzata in fiecare duminica
Un nou show de televiziune pentru Mirela Vaida. Telespectatorii români îl pot urmări pe micile ecrane în fiecare duminică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O nouă emisiune pentru Mirela Vaida. Va fi difuzată în fiecare duminică, la Antena Stars. Vedeta este cunoscută pentru Acces Direct, dar și pentru un alt show pe care l-a moderat o vreme pentru publicul din România.

Un nou show de televiziune pentru Mirela Vaida. Telespectatorii români îl pot urmări pe micile ecrane în fiecare duminică

Un nou show de televiziune pentru Mirela Vaida. Telespectatorii români îl pot urmări pe micile ecrane în fiecare duminică. Emisiunea se numește Petrecem în familie, formatul fiind asemănător cu cel de la Duminica în familie, prezentat de Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta va putea fi urmărită la Antena Stars, începând chiar din acest final de săptămână, de pe 11 februarie. Emisiunea se difuzează de la ora 20:00. Artista de muzică populară va avea invitați cu care va discuta despre carieră și alte subiecte.

Cei din platou vor fi surprinși de producători cu diverse lucruri. Pe lângă interviurile cu personalitățile din România, oamenii din fața micilor ecrane vor mai avea parte și de momente artistice inedite și numere inspirate din show-uri de varietăți.

ADVERTISEMENT

Formatul se anunță a fi pe placul telespectatorilor, dar și al gazdei. Mirela Vaida este foarte încântată de acest proiect pe care abia așteaptă să îl prezente. Cu siguranță, moderatoarea va știi cum să îi descoase pe invitați.

Mirela Vaida, detalii despre emisiunea Petrecem în familie

Mirela Vaida a venit cu o serie de detalii despre emisiunea Petrecem în familie. În prima ediție invitatul principal este cântăreața Mirabela Dauer. Artista va avea parte de o avalanșă de surprize din partea producătorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din platou nu va lipsi Geanina Ilieș, care a revenit în televiziune după o pauză lungă. Frumoasa brunetă este noua vedetă a postului Antena Stars, unde prezintă știrile. Prezentatoarea le va dezvălui oamenilor cum arată ipostaza de mamă a unui adolescent de 17 ani.

„Petrecem în familie va debuta duminică, de la ora 20.00, ora la care, spunem noi, toți membrii familiei petrec împreună, în liniștea casei și își îndreaptă energia către lucruri care îi relaxează, care îi binedispun.

ADVERTISEMENT

Ne propunem, cu această emisiune, să aducem, în fața telespectatorilor, mari personalități din România, însă «dezbrăcaţi», dacă îmi permiteţi, de toate aceste titluri și performanțe profesionale și să-i arătăm așa cum sunt ei, ca oameni.

Ne interesează rețeta din spatele unui om de succes – cine i-a fost alături, cine l-a ajutat, atunci când a trecut prin cumpene – în cadrul unei discuții calde și relaxante”, a declarat Mirela Vaida, scrie dcnews.ro.

Mirela Vaida: ”Am pregătit ediții absolut superbe”

„Cred că această emisiune este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești și mai cred că avem nevoie de puțină emoție, de povești cu și despre succes. Am pregătit deja câteva ediții absolut superbe.

Sunt cu și despre Mirabela Dauer, Elisabeta Lipă și Stela Popescu, iar surprizele nu se opresc aici. Trebuie neapărat să fiți alături de noi și să vedeți cât de multă muncă și sacrificiu stau în spatele succesului.

Nimic nu se face fără foarte multă voință!”, a mai adăugat Mirela Vaida despre emisiunea pe care o moderează. Vedeta nu este doar prezentatoare tv, ci și cântăreață la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

ADVERTISEMENT