Life

O nouă lovitură pentru Mirela Vaida. Atacatoarea vedetei de la Acces Direct scapă de pedeapsă

Mirela Vaida primește o nouă lovitură. Femeia care a atacat-o în platou de la Acces Direct a scăpat de pedeapsa privind munca în folosul comunității.
21.10.2022 | 10:27
O noua lovitura pentru Mirela Vaida Atacatoarea vedetei de la Acces Direct scapa de pedeapsa
Atacatoarea Mirelei Vaida scapă de pedeapsă. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Mirela Vaida. Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe vedetă chiar în timpul emisiunii Acces Direct pe care o prezintă scapă de pedeapsă.

Antoanela Grigoraș, atacatoarea Mirelei Vaida scapă de pedeapsă 

Antoanela Grigoraș a reușit să îi convingă pe judecători că nu are capacitatea de a executata pedeapsa de 45 de zile de muncă în folosul comunității, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis în cursul zilei de joi să anuleze pedeapsa acesteia. După ce au cântărit toate informațiile, cei din instanță au hotărât că femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida are într-adevăr probleme psihice.

Revoltător este însă că Antoanela Grigoraș a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, însă a reușit să fie externată pe semnătură.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea însă, deși a fost capabilă să semneze, femeia nu este aptă de muncă, sau cel puțin asta a fost decizia luată de magistrați.

”În cazul constatării incapacității de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, zilele de muncă neremunerată în folosul comunității rămase neexecutate nu se mai execută, cu excepția situației în care, pe durata termenului de supraveghere, starea de incapacitate temporară de muncă încetează”, se arată în documentul juridic”, se arată în decizia instanței.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a scăpat de pedeapsa privind munca în folosul comunității însă, Antoanela Grigoraș nu este în totalitate liberă.

Ce obligații are acum Antonela Grigora

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida este obligată ca pe toată durata condamnării să îl informeze pe consilierul de probațiune cu privire la apariția modificărilor stării sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că, potrivit legii, Antonela Grigora risca o pedepsă de până la un an și zece zile de închisoare, în condițiile în care aceasta nu i-a provocat leziuni Mirelei Vaida.

Pe de altă parte, după ce a fost judecată, magistrații au decis să amâne sentința și să o supravegheze pentru o perioadă de doi ani de zile.

ADVERTISEMENT