Sport

O nouă ruptură între PSG și Mbappe! Cine va prelua numărul 10 după plecarea lui Neymar

Neymar a plecat de la PSG în această vară, însă conducătorii clubului au decis să nu-i dea lui Kylian Mbappe tricoul cu numărul 10 purtat până acum de brazilian.
17.08.2023 | 16:00
O noua ruptura intre PSG si Mbappe Cine va prelua numarul 10 dupa plecarea lui Neymar
Neymar a plecat de la PSG în această vară, însă conducătorii clubului au decis să nu-i dea lui Kylian Mbappe tricoul cu numărul 10 purtat până acum de brazilian. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce formația pariziană a avut un start ezitant de sezon în Ligue 1, remizând pe Parc des Princes cu Lorient, Nasser Al-Khelaifi a decis să-l reprimească în lot pe vicecampionul mondial.

Kylian Mbappe nu va primi numărul 10 la PSG

Cu toate acestea, relațiile dintre Kylian Mbappe și conducerea clubului PSG nu s-au ameliorat. Iar acest lucru se vede și prin faptul că odată eliberat tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Neymar, acesta nu va ajunge pe umerii atacantului.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că vicecampionul mondial și-ar fi dorit să aibă pe spate cel mai important număr din fotbal, așa cum se întâmplă și la naționala Franței, se pare că șefii de pe Parc des Princes au decis altceva.

Conform site-ului le10sport.fr în actualul sezon numărul 10 va fi purtat de nou venitul Ousmane Dembele. Jucătorul de 26 de ani adus de la Barcelona pentru 60.000.000 de euro este noul pariu al conducătorilor lui PSG.

ADVERTISEMENT

Decizia oficialilor campioanei din Ligue 1 este în strânsă legătură cu faptul că Mbappe nu vrea să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara viitoare și nici nu vrea să se transfere încă de acum, așteptând să plece gratis la finalul sezonului.

Mbappe va pleca în vară la Real Madrid

În urmă cu câteva zile, PSG a făcut o ultimă încercare de a-l convinge pe Kylian Mbappe să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara anului 2024. Contractul de prelungire ar fi valabil până în 2025, ar avea o clauză fixă de 200 de milioane, iar salariul anual ar fi de 60 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ar fi avut un venit mai mare decât față de ce primește acum și față de ce ofereau majoritatea echipelor care l-ar fi cumpărat în această vară, Mbappe și mama acestuia au refuzat propunerea parizienilor.

Neymar a purtat în ultimii 6 ani tricoul cu numărul 10 la PSG, însă el a ales în această vară să plece, la fel ca alte multe vedete, în fotbalul din Arabia Saudită. Brazilianul a semnat un contract colosal cu Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Șeicii arabi au plătit aproximativ 100 de milioane de dolari pentru acest transfer, iar brazilianul va avea un salariu anual de 80 de milioane de dolari pentru următoarele două sezoane. Pe lângă salariul astronomic, Neymar va încasa 80.000 de dolari pentru fiecare succes şi 500.000 de dolari pentru fiecare postare în care va promova Arabia Saudită.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,34 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Toulouse – PSG

ADVERTISEMENT