Life

O nouă rută aeriană către o destinație iubită de români. Două companii au anunțat deja zboruri

Apare o altă rută aeriană către un oraș adorat de cetățenii din România. Două firme au transmis că vor face transporturi.
29.03.2024 | 14:39
O noua ruta aeriana catre o destinatie iubita de romani Doua companii au anuntat deja zboruri
Apare o altă rută aeriană către un oraș adorat de cetățenii din România. Două firme au transmis că vor face transporturi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O nouă rută aeriană către o destinație iubită de români. Două companii au anunțat deja zboruri spre această zonă importantă care atrage foarte mulți oameni datorită obiectivelor turistice pe care le are pe teritoriul său.

Apare o altă rută aeriană către un oraș adorat de cetățenii din România. Două firme au transmis că vor face transporturi

Apare o altă rută aeriană către un oraș adorat de cetățenii din România. Două firme au transmis că vor face transporturi de persoane. Zborurile vor fi operate de pe Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută în urmă cu puțină vreme de reprezentanții aeroportului din țara noastră. Totul se întâmplă de vineri, 29 martie 2024, către Aeroportul Milano Bergamo. Aceasta este o destinație care manifestă interes pentru multă lume.

Durata călătoriei va avea aproximativ două ore. Reluarea operării zborului direct din Bacău spre Milano a devenit posibilă prin implementarea proiectului intitulat Bacău Re-connect. Lansarea rutei face parte din operaționalizarea orarului de vară.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, oamenii au fost informați că vor avea loc zboruri regulate sau de tip charter. Cât despre companiile care vor face aceste zboruri sunt deja două la număr. Mai exact, vor fi operate de Aeroitalia și Dan Air, de trei ori pe săptămână.

Concret, zborurile din Bacău spre Milano vor avea loc în zilele de luni, vineri și sâmbătă. Orarul detaliat poate fi consultat doar pe pagina Aeroportului Internațional George Enescu Bacău – www.bacauairport.ro.

ADVERTISEMENT

Un pasager care pleacă din Bacău cu Dan Air și vrea să ajungă la Milano, în cursul zilei de 6 aprilie 2024, trebuie să scoată din buzunar suma de 287 de euro. Prețul biletului poate varia în funcție de ziua aleasă de fiecare pasager în parte.

Aeroportul Bacău, conectat direct cu nordul Italiei

Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău reușește în felul acesta să fie conectat direct cu nordul Italiei. Mulțumită zborurilor din acest oraș românii vor fi mai aproape de destinațiile turistice preferate.

ADVERTISEMENT

„Această realizare reprezintă unul dintre obiectivele din cadrul proiectului BACĂU RE-CONNECT inițiat de către Consiliul Județean Bacău și implementat de către Aeroportul Internațional George Enescu Bacău, au transmis reprezentanții Aeroportului, scrie bacau.net.

ADVERTISEMENT