News

O româncă din Italia și-a ucis iubitul cu 22 de ani mai în vârstă. I-a așteptat pe polițiști liniștită, lângă cadavru

O româncă și-a ucis iubitul italian cu mai multe lovituri de cuțit, după care s-a așezat liniștită lângă cadavru și a așteptat sosirea carabinierilor.
06.03.2024 | 18:50
O romanca din Italia sia ucis iubitul cu 22 de ani mai in varsta Ia asteptat pe politisti linistita langa cadavru
O româncă din Italia și-a ucis iubitul cu 22 de ani mai în vârstă. I-a așteptat pe polițiști liniștită, lângă cadavru
ADVERTISEMENT

Românca în vârstă de 38 de ani a ajuns, așadar, în arest după ce și-a ucis iubitul în vârstă de 60 de ani cu două lovituri de cuțit. A sunat apoi polițiștii și a așteptat liniștită să-și primească pedeapsa. Anchetatorii au stabilit că femeia locuia în Italia de mai mulți ani și și-ar fi ucis iubitul pe fondul geloziei.

O româncă din Italia și-a ucis iubitul cu 22 de ani mai în vârstă

Conform Digi 24, femeia a fost interogată 24 de ore, însă nu a dorit să răspundă la întrebările puse de polițiști. Acum, anchetatorii vor sta de vorbă cu vecinii și cu locuitorii din localitatea Ischitella, provincia Foggia, acolo unde a avut loc tragedia. Apropiații familiei spun că cei doi formau un cuplu, însă nu oficial.

ADVERTISEMENT

Victima, Vincenzo Silvestri, a fost înjunghiată de două ori în zona gâtului și a pieptului. Astfel, a murit la puțin timp după acest incident, pentru că salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. O tragedie similară avea loc în Iași în urmă cu o săptămâni. Aici, un bărbat l-a ucis pe actualul iubit al fostei sale concubine, după care s-a sinucis.

Tragedia s-a produs în comuna Heleșteni, județul Iași. Conform anchetatorilor și în acest caz crimele au fost produse din gelozie, pentru că bărbatul nu a putut să suporte că fosta iubită și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Cea care a sunat la 112 a fost o femeie de 22 de ani, care a pus mâna pe telefon și a raportat crima la Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa.

ADVERTISEMENT

Criminalul avea 39 de ani, iar victima 29 de ani. Victima a fost atacată cu un cuțit, după care a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a putut fi salvat. Criminalul ar fi fost cuprins de remușcări, astfel că a ales să se sinucidă prin spânzurare.

Crimă oribilă în Iași, din gelozie, urmată de suicid

”În noaptea de 28 februarie, Secţia nr. 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleşteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cel din urmă a ieşit în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înţepător-tăietor de fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Ciobanu.

Gelozia pare să le ia mințile multor oameni, drept dovadă cazul din Marea Britanie, acolo unde un bărbat și-a ucis fosta iubită, în vârstă de 27 de ani, dar și pe iubitul acesteia, după care i-a chemat pe vecini să le vadă cadavrele. Bărbatul a primit închisoare pe viață pentru fapta sa, mai ales că și-a ucis fosta iubită cu 99 de lovituri de cuțit, dintre care de peste 20 de ori în față.

ADVERTISEMENT

Mai mult, până să fie arestat, bărbatul a mai violat o femeie și i-a invitat pe vecini să îi admire faptele. Bărbatul nu suporta că fosta sa iubită s-a despărțit de el după 5 ani de relație. De altfel, fosta sa iubită în părăsises tocmai în urma unor incidente repetate de violență domestică.

ADVERTISEMENT
Tags: