News

O româncă și copilul ei, dați afară dintr-un avion Wizz Air. Stewardesa susține că a fost amenințată. Video

O româncă și copilul ei au fost evacuați dintr-o aeronavă Wizz Air. Se pare că femeia ar fi avut un conflict cu o stewardesă.
30.06.2023 | 19:55
O romanca si copilul ei dati afara dintrun avion Wizz Air Stewardesa sustine ca a fost amenintata Video
O româncă și copilul ei, dați afară dintr-un avion Wizz Air. Colaj Fanatik/ro/ Sursa foto Captura Facebook Ilie Gheorghe
ADVERTISEMENT

O româncă și copilul ei, dați afară dintr-un avion Wizz Air. Incidentul revoltător a avut loc acum câteva zile, după ce femeia ar fi avut un schimb de replici cu o stewardesă. Cea din urmă susține că a fost amenințată, prin urmare a chemat un polițist.

O româncă și copilul ei, dați afară dintr-o aeronavă

Întreaga scenă a fost filmată de unul dintre pasageri, ajungând în mediul online. Între cele două femei ar fi avut loc un conflict. Ulterior, stewardesa i-a spus pasagerei să coboare din avion, altfel va fi evacuată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, însoțitoarea de bord spune că femeia ar fi amenințat-o. În videoclipul publicat pe Facebook de către un martor, pasagera susține că nu mai dorește să călătorească cu Wizz Air. Stewardesa îi răspunde că ar fi trebuit să se gândească înainte la acest aspect.

În cele din urmă, însoțitoarea de bord îi solicită femeii să părăsească bordul avionului împreună cu fiul ei minor. Ceilalți pasageri sar în apărarea româncei, întrebând cine va fi răspunzător pentru plata costurilor dacă femeia este dată afară din aeronavă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, românca își cere scuze, precizând că fiul ei trebuie să ajungă la destinație. Însă, stewardesa rămâne indiferentă la părerile de rău ale acesteia și insistă să coboare din avion. În continuare, ceilalți pasageri încearcă să o apere pe femeie.

„Haideți doamnă dar lăsați-o, ce a făcut așa grav? Ți-a picat cu tronc pe ea?”. „Păi și banii cine îi plătește, doamnă?”, spun pasagerii. „Banii ca banii, dar copilul trebuie să ajungă. Uitați, îmi cer scuze doamnă, lăsați-mă să rămân”.

ADVERTISEMENT

„Coborâți de bună voie sau dacă nu debarcăm tot avionul”

În peisaj își face apariția și un polițist. Bărbatul insistă ca românca să coboare din avion, altfel va fi debarcat întreg avionul. Femeia încearcă să îi spună că nu a insultat-o pe însoțitoarea de bord. De asemenea, ea spune că nu va coborî până când nu i se va comunica cu ce avion va putea ajunge la destinație.

„Ascultați-mă, echipajul a transmis că refuză să vă transporte. În acest moment avem două variante: coborâți de bună voie sau dacă nu debarcăm tot avionul și dumneavoastră veniți cu noi și-mi spuneți ce s-a întâmplat”, a susținut polițistul, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Femeia renunță la conflict și în cele din urmă coboară împreună cu copilul ei. Incidentul a stârnit un val de reacții în mediul online, cei mai mulți dintre internauți criticând atitudinea stewardesei. „Și cum dovedește stewardesa că a fost amenințată?”/ „Cum să dai jos o mamă cu un copil minor, femeia era calmă, educată, eu în locul ei nu coboram, așa ceva numai în România vezi!”, sunt doar două dintre comentariile oamenilor la postarea care a devenit virală pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: