Life

”O să fie în finala Survivor 2023 și are chiar toate șansele să câștige”. Ce a dezvăluit Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha, detalii despre finala Survivor România 2023. Pe cine vede bruneta luând trofeul competiției sportive.
15.05.2023 | 07:44
O sa fie in finala Survivor 2023 si are chiar toate sansele sa castige Ce a dezvaluit Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha, detalii despre finala Survivor România 2023. Pe cine vede bruneta câștigând trofeul competiției sportive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

“O să fie în finala Survivor 2023 și are chiar toate șansele să câștige”, este declarația făcută de vedeta de la Pro TV. Ce a dezvăluit fosta concurentă a sezonului trecut despre emisiunea moderată de Daniel Pavel, în Republica Dominicană.

Majda Aboulumosha, detalii despre finala Survivor România 2023. Pe cine vede bruneta luând trofeul competiției sportive

Majda Aboulumosha a oferit câteva detalii despre finala Survivor România 2023 care va avea loc în curând. Bruneta a spus pe cine vede luând trofeul competiției sportive de la Pro TV din care a făcut parte sezonul anterior.

ADVERTISEMENT

Peste numai 2 săptămâni reality show-ul filmat în Republica Dominicană își va desemna marele învingător, frumoasa mulatră pariind foarte mult pe Carmen Grebenișan care e de la început în competiție.

Un alt concurent pe care mizează vedeta pentru marea finală este Dan Ursu, unul dintre cei 12 Războinici care a intrat în show la începutul anului. Cei doi au șanse mari să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Și eu tot pe acolo sunt, Carmen o să fie în finală și are chiar toate șansele să câștige. Deși se îndreaptă și spre Dan Ursa, între ei o să fie bătălia, din punctul meu de vedere. Carmen este foarte iubită de public.

Este o fată foarte talentată și chiar a muncit să ajungă aici, o apreciez pentru lucrul acesta, a fost autentică și se pare că asta a ajutat-o”, a declarat Majda Aboulumosha pentru publicația cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha, despre experiența Survivor România

Majda Aboulumosha s-a bucurat din plin de experiența Survivor România și i-a părut rău când a fost nevoită să părăsească competiția. Vedeta de la Pro TV a plecat din Republica Dominicană în urma unei accidentări.

Fosta Faimoasă a rămas cu gândul la concurenții din junglă și a urmărit în continuare show-ul. În plus, frumoasa brunetă vizionează și acum emisiunea moderată de Daniel Pavel și este alături de toți participanții.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Majda Aboulumosha este de părere că reality show-ul este unul plin de adrenalină și foarte intens care se simte și mai puternic atunci când ești în centrul acțiunii. Actrița are numai gânduri bune după ce a făcut parte din proiect.

ADVERTISEMENT