Life

O soacră caută motive ca nora să nu-și alăpteze bebelușul. Ce a declarat proaspăta mamă

O femeie nu e de acord ca soția fiului său să alăpteze. Ce a dezvăluit mama bebelușului care este o fetiță de doar 4 luni.
11.01.2023 | 20:00
O soacra cauta motive ca nora sa nusi alapteze bebelusul Ce a declarat proaspata mama
O femeie nu e de acord ca soția fiului său să alăpteze. Ce a dezvăluit mama bebelușului. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O soacră caută motive ca nora să nu-și alăpteze bebelușul. Ce a declarat proaspăta mamă și cum a reacționat când a văzut ”surpriza” pusă la cale de familia partenerului de viață în urmă cu foarte puțină vreme.

O femeie nu e de acord ca soția fiului său să alăpteze. Ce a dezvăluit mama bebelușului

O tânără din Marea Britanie a povestit pe forumul Mumsnet situația neplăcută prin care trece la numai 4 luni de când a devenit mamă pentru prima oară. Potrivit Mirror, soacra acesteia a devenit obsedată de bebeluș.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, femeia își dorește ca fetița născută în urmă cu puțin timp să doarmă în casa sa, fără a avea părinții aproape. În plus, i-a amenajat o cameră în tonuri de roz cu prințese și cu numeroși unicorni.

Acesta este motivul pentru care soacra proaspetei mămici își dorește ca nora să renunțe complet la alăptarea exclusivă și să o treacă pe lapte praf. În felul acesta micuța poate fi hrănită cu biberonul de oricine.

ADVERTISEMENT

„A cerut ca prima noapte în camera aceea a bebelușului să fie săptămâna viitoare. Fiica mea abia împlinește patru luni și să o ducă la culcare este o provocare în acest moment, așa că am fost puțin șocată și am simțit că a sărit puțin limita.

Nici măcar nu am discutat despre petrecerea nopții acolo a fiicei mele. Practic, i-am spus soacrei mele că, deși camera arăta grozav, este mult prea devreme. Sincer, nu cred că voi fi încă încântată de idee pentru mulți ani.

ADVERTISEMENT

Soacra i-a spus soțului meu că nu trebuie să mă lase să alăptez mai mult decât este necesar pentru a o împiedica pe fiica nostră să doarmă peste noapte la ei acasă”, este o parte din mesajul tinerei.

Beneficiile alăptării până la 6 luni. Sfaturi

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni ale bebelușului. Ulterior, după această perioadă mămicile pot trece la diversificarea care se începe treptat, de preferat cu legume.

ADVERTISEMENT

Încurajările în această privință sunt tot mai frecvente în ultima perioadă, asta pentru că alăptarea are foarte multe beneficii pentru copil. Laptele matern este miraculos și în plus, creează o conexiune importantă între bebeluș și mamă.

ADVERTISEMENT