Life

O știa toată țara, dar puțini își mai amintesc de ea acum. Cu ce se ocupă Luminița Erga, actrița care a jucat-o pe Suzana Curcă în La Bloc

Ce face acum Luminița Erga, actrița care a interpretat-o pe Suzana în celebrul serial La Bloc. O țară întreagă a iubit-o.
17.12.2023 | 13:10
O stia toata tara dar putini isi mai amintesc de ea acum Cu ce se ocupa Luminita Erga actrita care a jucato pe Suzana Curca in La Bloc
Ce s-a ales de Luminița Erga- Suzana din La Bloc. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum Suzana din La Bloc. Luminița Erga s-a retras din lumina reflectoarelor și nu a mai apărut la televizor, dar asta nu înseamnă că a renunțat la pasiunea sa pentru actorie. Unde poate fi văzută.

Cu ce se ocupă acum Luminița Erga

La începutul anilor 2000, Luminița Erga a făcut furori în rolul Suzanei, soția lui Nelu Curcă din serialul La Bloc. După ce nu a mai făcut parte din proiect, se poate spune că actrița s-a retras din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Nu a mai apărut la televizor decât foarte rar, dar a continuat să facă ceea ce îi place, adică să joace, doar că a rămas în zona teatrului. În prezent, poate fi urmărită pe scena Teatrului Nottara din București. 

Totuși, există și în filme care fosta vedetă Pro TV a jucat. Unul dintre cele mai recente sunt Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, lansat în anul 2021, în regia lui Radu Jude.

ADVERTISEMENT

Din când în când, Luminița Erga mai publică imagini cu ea în mediul online, însă acestea sunt destul de rare. Totodată, actrița este discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală.

Soțul a fost gelos

Luminița Erga, în vârstă de 54 de ani, este căsătorită cu Valentin Teodosiu, vocea Pro TV, cu 16 ani mai mare, de mai bine de trei decenii. Dar la începutul relației lor, acesta a avut suspiciuni că ar putea fi înșelat.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Suzi din La Bloc se întâlnea cu un bun prieten al său din facultate, iar soțul său nu era tocmai încântat de acest lucru „La începutul relației noastre, Valentin a fost gelos pentru ca am un prieten foarte bun (fost coleg de facultate, director administrativ al Teatrului Nottara și actor), pe nume Cristian Nicolae, pe care îl cunosc de 20 de ani. 

Pur și simplu nu înțelegea de ce trebuie să îl vizitez sau de ce trebuie să ies cu el în oraș.Nu arăta fățiș ca ar fi amenințat de situație, dar, după un timp, l-am surprins că mă urmarea și apărea în fața noastră, în momente neașteptate. Eu cred în prietenia dezinteresată dintre un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT

El credea ca îl înșel și, cu timpul, mi-a mărturisit că era foarte îngrijorat… Mulți mă vor contrazice și vor spune că nu poate fi vorba despre o prietenie între un bărbat și o femeie fără implicații sexuale, dar așa ceva chiar există. Cristian nu este căsătorit, dar a avut și el iubite care, la fel, nu ne-au înțeles prietenia și l-au părăsit”, a declarat Luminița Erga în trecut, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT