Life

O supraviețuitoare de la Colectiv a devenit mamă la șapte ani de la tragedie. Mărturisirile emoționante ale Adinei

O supraviețuitoare de la Colectiv a devenit mamă la șapte ani de la tragedie. Mărturisiri emoționante: prin ce a trecut Adina pentru a aduce pe lume un copil.
31.10.2022 | 07:13
O supravietuitoare de la Colectiv a devenit mama la sapte ani de la tragedie Marturisirile emotionante ale Adinei
O supraviețuitoare de la Colectiv a devenit mamă la șapte ani de la tragedie. Foto: Colaj Fanatik / capturi Youtube Regina Maria
ADVERTISEMENT

O supraviețuitoare de la incendiul din Colectiv a devenit mamă la șapte ani de la tragedie. Adina a povestit prin ce a trecut pentru a deveni pentru prima oară mamă.

O supraviețuitoare de la Colectiv a devenit mamă la șapte ani de la incendiu

Adina Apostol este una dintre supraviețuitoarele de la incendiu din Colectiv, de acum șapte ani. Tânăra a fost marcată pe viață de eveniment, dar singurul lucru la care se gândea este că nu a apucat să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Acest vis i s-a împlinit la șapte ani de la tragedie, în luna iulie, când a adus-o pe lume pe Măriuca, fetița ei. Totuși, lupta pentru a deveni mamă a fost una grea.

Din cauza tuturor anesteziilor pe care le-a suferit, fiind operată de multe ori, și a medicamentelor pe care le-a luat de-a lungul anilor, după incendiul de la clubul Colectiv, Adina a trebuit să aștepte foarte mult pentru a nu-i face rău bebelușului său.

ADVERTISEMENT

Dar totul a meritat, spune ea, pentru că uită de toate greutățile din lume atunci când se uită la copilul său.

„A fost un copil foarte dorit, doar că a trebuit să așteptăm mult din cauza operațiilor, care nu se mai termină, ca să pot să elimin din toate anesteziile și medicamentele pe care le-am luat de-a lungul anilor după Colectiv încoace. Este tot ce avem nevoie să ne revenim!”, a povestit tânăra pentru reginamaria.ro.

ADVERTISEMENT

Adina, supraviețuitoare de la Colectiv, a spus ce a însemnat tragedia pentru ea

Tânăra care a reușit să supraviețuiască incendiului de la Colectiv a mărturisit că aceea a fost cea mai grea încercare din viața ei, dar și a familiei sale.

De asemenea, Adina Apostol a mărturisit că singurul lucru care i-a dat putere să lupte a fosr durerea din ochii părinților săi.

ADVERTISEMENT

„A fost cea mai grea încercare din viața mea și a familiei mele, dar cumva a fost un semn pentru mine că viața trebuie trăită pentru că este frumoasă.

Un mare ars nu e recuperează niciodată 100%”, a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT