Life

O tânără, care a câștigat 2 milioane de euro la Loto și a pierdut toți banii, este obligată să se întoarcă la muncă. Pe ce i-a cheltuit

O tânără a câștigat 2 milioane de euro la Loto, însă a pierdut toți banii și este nevoită să se întoarcă la muncă. Pe ce a cheltuit premiul.
16.11.2023 | 00:31
O tanara care a castigat 2 milioane de euro la Loto si a pierdut toti banii este obligata sa se intoarca la munca Pe ce ia cheltuit
O tânără a câștigat 2 milioane de euro la Loto, dar acum e nevoită să se întoarcă la muncă. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără a câștigat, în urmă cu 20 de ani, premiul cel mare la Loto, în valoare de 2 milioane de euro, dar a pierdut toți banii. În acest moment, femeia este nevoită să se întoarcă la muncă. Aceasta a dezvăluit cum a cheltuit atâția bani.

O tânără a câștigat 2 milioane de euro la Loto și a pierdut toți banii, iar acum trebuie să revină la muncă

Callie Rogers a avut parte de o mare schimbare în viața ei atunci când a câștigat premiul cel mare la Loto, în 2003. A pus mâna atunci pe suma 1,8 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă peste 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Femeia avea doar 16 ani atunci când a devenit milionară. În perioada respectivă, trăia în îngrijire maternală. Callie are acum patru copii și a fost nevoită să se înscrie la Universitatea Central Lancashire. Are de gând să devină asistentă medicală.

“Merită să-ți faci timp să lucrezi cu tine pentru a deveni o persoană mai bună. Sunt foarte mândră de mine și de viitorul pe care îl creez pentru familia mea”, a spus Callie Rogers, potrivit The Independent.

ADVERTISEMENT

Aceasta a cerut atunci ca limita de vârstă pentru a juca la Loterie să crească de la 16 ani la 18 ani. La acea vârstă, era foarte tânără, iar un premiu atât de mare la Loto era o adevărată responsabilitate.

“Eram prea tânără. Sufăr de o anxietate gravă când întâlnesc oameni noi. Mă întreb ce va gândi familia unui nou partener despre mine sau ce vor gândi noii prieteni. Sunt în continuare criticată pentru că sunt ceea ce sunt”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

După ce stilul de viață i s-a schimbat radical, Callie a spus că a început să se confrunte cu depresia și să aibă gânduri sinucigașe. A cheltuit sume mari de bani pe petreceri, chirurgie cosmetică și haine.

Mai mult, a oferit familiei și prietenilor cadouri costisitoare, a căror valoare totală a ajuns la 500.000 de lire sterline. Era foarte tânără, așa că nu putea realiza ce însemna să aibă atâția bani.

ADVERTISEMENT

“Nu îți dai seama ce sunt banii și ce îți aduc ei. Au venit la mine oameni pe care nu-i cunoșteam și care au ieșit din viața mea.

La vârsta aceea, vrei ca toată lumea să te placă. Dar banii mi-au adus probleme cu familia și cu prietenii. Era prea mult”, a mai povestit ea, mia notează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: