News

O tânără s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Timişoara. A ajuns la spital, în stare gravă

Incident șocant înregistrat luni dimineața la Timișoara. O tânără s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc de pe Calea Şagului. Conform primelor informații, este vorba despre o adolescentă de 15 ani.
09.05.2022 | 12:56
O tanara sa aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Timisoara A ajuns la spital in stare grava
Intersecția Calea Șagului cu Liviu Rebreanu - foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Presa locală a notat că adolescenta a supraviețuit impactului și a fost transportată în stare gravă la spital. Incidentul a fost raportat la 112 în jurul orei 9:30.

Tânăra a ales un bloc de 10 etaje din Timișoara

Locatarii și trecătorii au solicitat imediat intervenția unei ambulanțe. La scurt timp, la fața locului au sosit și polițiștii. Ulterior, anchetatorii au găsit în dreptul unei ferestre de pe casa scării un scaun folosit de tânără înainte de a se arunca în gol.

ADVERTISEMENT

Despre fata care a fost dusă la Spitalul Judeţean Timişoara, locatarii au spus că locuiește în blocul cu 10 etaje ales pentru a se sinucide. Nici despre vârsta ei nu sunt informații clare pentru moment.

Azi, 9 mai, la ora 09:18, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Calea Șagului din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 15 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului, aceasta fiind găsită în stare conștientă și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții DGASPC Timiș”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Timișoara.

ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu o săptămână, la Timișoara a fost înregistrat un incident șocant. O mamă a decis să se sinucidă alături de cei doi copii (o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 3 ani) ai ei aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje. Despre acest subiect puteți citi mai multe informații aici.

De asemenea, puteți citi mesajul cutremurător transmis de fostul iubit al Iuliei, mama care a decis să-și ia viața alături de cei doi copii.

ADVERTISEMENT