Sport

Oamenii care i-au schimbat destinul Simonei Halep! Strigătul de luptă din tribune al lui Darren Cahill: “Hai Go, Simo!”. Exclusiv

A fost multă lume bună în tribune la Miami, unde Halep şi-a făcut revenirea în circuit. FANATIK vă dezvăluie numele grele care au stat cu ochii pe fostul lider mondial WTA.
21.03.2024 | 18:16
Oamenii care iau schimbat destinul Simonei Halep Strigatul de lupta din tribune al lui Darren Cahill Hai Go Simo Exclusiv
Oamenii care i-au schimbat destinul Simonei Halep! Strigătul de luptă din tribune al lui Darren Cahill: "Hai Go, Simo!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit, în sfârşit, pe teren, la WTA Miami. A câştigat fără drept de apel, scor 6-1, primul set cu Paula Badosa, dar absenţa uriaşă de pe teren şi-a spus cuvântul şi Halep a cedat în cele din urmă, 4-6, 3-6. Meciul a fost urmărit din tribune de spectatori de lux şi oameni care i-au schimbat destinul în tenis fostului lider mondial.

Darren Cahill a urcat în tribune la finalul primului set! S-a îmbrăţişat cu familia Halep

Un singur ghem pierduse Halep cu Badosa în primul set jucat la revenirea în tenis când Darren Cahill și-a făcut apariția în peluza Grand Stand unde familia și invitații Simonei savurau evoluția fostului număr 1 mondial.

ADVERTISEMENT

Sosit direct de pe terrenul de antrenament unde lucrase cu Jannik Sinner, cel mai în formă jucător de tenis din lume în 2024, Cahill i-a salutat și s-a îmbrățișat cu Stere, Tania, Nicolae și Luminița Halep înainte să ia loc în fața lor.

“Continuă așa, Simo!”, a fost prima încurajare adresată de Cahill Simonei pentru ca imediat, antrenorul australian să-l repereze, pe același rând, pe colaboratorul său cel mai apropiat: Dirk-Jan van Hameren.

ADVERTISEMENT

Fost ciclist, van Hameren este nimeni altul decât “Global Marketing Operations Nike”, producătorul de echipament care nu a reziliat contractul cu Simona pe toată perioada suspendării pentru dopaj.

Australianul a brevatat o nouă încurajare: “Hai Go, Simo!”

Cahill s-a mutat să dialogheze cu reprezentantul Nike fără a avea vreo reținere să se ridice în picioare pentru a o încuraja pe Simona în momentele critice din al doilea set când a inovat o combinație de româno-engleză “Hai Go, Simo!”.

ADVERTISEMENT

Încurajarea a creat vâlvă printre toți invitații familiei Halep, unde s-a aflat şi Katie Spellman, fost manager de comunicare WTA. Canadianca din Toronto, care îi este PR și Petrei Kvitova, a reluat colaborarea cu Simona după ruptura cu Patrick Mouratoglou.

Antrenorul francez i l-a impus Simonei ca “Public Relations” pe Maxime Restifo, nimeni altul decât fratele lui Arnaud Restifo, fostul sparring-partner al româncei, pe întraga durată a colaborării cu “Mouratoglou Academy”:

ADVERTISEMENT

„Simona este un om incredibil cu o inimă de aur”, este caracterizarea facută Simonei de Spellman, care nu a supervizat fiecare cuvânt rostit de Halep în conferința de presă ce a urmat meciului cu Badosa.

Avocatul care a scos-o din belele a fost prezent la meci şi la conferinţă

De la meci nu a lipsit nici Howard Jacobs, celebrul avocat american care a făcut ca suspendarea româncei să fie redusă de la 4 ani la 9 luni. În pantaloni scurți și relaxat, cu o șapcă neagră pe cap, pentru a se proteja de soarele care “prăjea” terenul şi tribunele din Miami, Jacobs a urmărit meciul Simonei împreună cu soția lui, cei doi luând loc la doua rânduri în spatele familie Halep.

Avocatul care a aparat-o și pe Maria Şarapova și care este colaborator apropiat al International Management Group (IMG, cea mai puternică agenţie de marketing şi management din lumea sportului şi divertismentului) a ţinut să fie prezent, alături de Katie Spellman, la prima conferință de presă ținută de Halep după procesul de dopaj câștigat contra Agenției Mondiale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Cum a contracarat Howard Jacobs acuzele ITIA: “Produsele au fost amestecate într-un blender!”

Jacobs a confirmat că Halep nu a mințit cu ce a scris în formularul completat la testele doping din 29 august 2022 la US Open, document publicat, în exclusivitate, de FANATIK.

„În formularul completat la US Open, Simona a specificat și nu există un produs numit băutură de recuperare Schinoussa. Produsele Schinoussa au fost amestecate într-un blender.

A fost menționat în formularul de control anti-doping… poate că nu o spun exact, dar ea a scris băutură de recuperare Schinoussa.

Ce a spus Simona e că băutura a fost compusă din două produse Schinoussa, dintre care unul a fost suplimentul Keto MCT, iar cele două au fost mixate într-un blender”,  a contrat Jacobs acuzele aduse lui Halep de ITIA, că ar fi ascuns utilizarea suplimentului nutritiv contaminat cu substanța dopantă “Roxadustat”.

După turneul de la Miami, Simona Halep a anunţat că va colabora cu ibericul Carlos Martinez. Noul antrenor al sportivei a anunţat că obiectivul imediat este să o ducă pe Halep într-o formă sportivă cât mai bună pentru sezonul de zgură.

ADVERTISEMENT