Life

Oana Lis, apel disperat pentru soțul său. Viorel Lis a fost internat de urgență

Oana Lis a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, care a ajuns recent, din nou, pe mâna doctorilor. Cum se simte Viorel Lis.
28.07.2022 | 16:00
Oana Lis apel disperat pentru sotul sau Viorel Lis a fost internat de urgenta
Oana Lis, anunț neașteptat legat de soțul său, Viorel. Politicianul a ajuns la spital. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a lansat un apel disperat pentru soțul său, care a fost internat de urgență. Blondina, care este de profesie psiholog, a cerul ajutorul fanilor din social media, după ce starea de sănătate a fostului politician s-a degradat.

Oana Lis, anunț neașteptat legat de soțul său, Viorel. Politicianul a ajuns la spital

Oana Lis a făcut declarații despre starea de sănătate a partenerului de viață. Fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur și este imobilizat la pat de o perioadă lungă, Viorel Lis având mai multe probleme medicale.

ADVERTISEMENT

La cei 78 de ani are nevoie în permanență de îngrijiri din partea medicilor, soția cerându-le oamenilor să se roage pentru sănătatea fostului politician, care este internat în spital de la începutul acestei săptămâni.

„Viața nu e lapte și miere… doar în social media, în filme și în poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă și cu bune și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel.

ADVERTISEMENT

I s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână. Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și, bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea… aveți energie bună în suflet”, a scris Oana Lis pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Oana Lis: ”Eu sper într-o ameliorare”

Oana Lis speră ca starea de sănătate a lui Viorel să se amelioreze în perioada următoare. Vedeta crede că medicii, asistentele, dar și gândurile bune venite din partea celor care o urmăresc în mediul virtual sunt de ajutor.

„Cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare. Calitatea vieții contează la orice vârstă”, a completat blondina.

ADVERTISEMENT
Tags: