Life

Oana Lis, confesiune controversată. „Amantul meu e perfect”

Soția lui Viorel Lis a făcut declarații uluitoare pe contul personal de Facebook. Ea și-a speriat fanii cu ultima postare. Ce a putut să scrie?
26.01.2024 | 20:58
Oana Lis confesiune controversata Amantul meu e perfect
Oana Lis a făcut dezvăluiri incredibile pe internet/ sursa foto: capturi youtube, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis a făcut o confesiune controversată pe rețelele de socializare. Soția lui Viorel Lis a decis să rupă tăcerea, după mai bine de 25 de ani de relație. Iată declarația la care nimeni nu se aștepta!

Oana Lis a făcut o mărturisire controversată

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, formează un cuplu solid cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Cei doi se iubesc de mai bine de 25 de ani, dar relația lor a fost intens criticată. Cu toate acestea, au reușit să rămână împreună, iar relația lor este la fel ca la început.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Oana Lis a fost ținta ironiilor internauților, iar mulți au crezut că vedeta l-a înșelat în repetate rânduri pe soțul ei mai în vârstă. Atunci când s-au căsătorit, gurile rele au susțin că blondina stă cu fostul primar al Capitalei pentru banii lui.

Anii au trecut, iar Oana Lis le-a dat peste nas tuturor și a demonstrat că iubirea ei lor era una de neegalat. Mai mult de atât, vedeta este atare atașată de soțul ei, pe care îl îngrijește cu atenție de când are probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că are un amant

Cu toate acestea, vedeta mai face câteodată haz de necaz și mai publică câte un mesaj controversat pe contul personal de Facebook. Aceasta le-a mărturisit recent fanilor că are un amant perfect. Cum era de așteptat, fanii au rămas uluiți și au asaltat-o cu mesaje: „Amantul meu e perfect! Doar ca nu știu cine e.”, a scris Oana Lis, pe contul ei oficial de Facebook.

Unii internauți i-au transmis Oanei Lis că ar fi cazul să-și găsească un bărbat mai tânăr, care să-i fie sprijin la bine și la rău: „Chiar ți-ar fi bun un ,,Amant”, „Un om bun, înțelegător, răbdător, să fie lângă tine mereu, dar să înțeleagă situația! Asemenea om e greu de găsit!”, a fost unul dintre mesajele pe care Oana Lis le-a primit pe social media.

ADVERTISEMENT

Are grijă în permanență de Viorel Lis

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, blondina a explicat că se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, mai ales că tratamentele lui Viorel Lis sunt foarte costisitoare. A exclus din start posibilitatea de a-l duce pe fostul primar la azil.

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă.

ADVERTISEMENT

Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil”, a declarat Oana Lis, la PRO TV.

ADVERTISEMENT