News

Oana Mizil, prima reacție după ce a renunțat la ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie: “Nu, nu m-a lovit”

Oana Mizil, prima reacție după ce a renunțat la ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie.
27.07.2021 | 20:15
Oana Mizil prima reactie dupa ce a renuntat la ordinul de restrictie impotriva lui Marian Vanghelie Nu nu ma lovit
ADVERTISEMENT

Soția fostului edil din Capitală a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus partenerului său și despre motivele altercației care a existat între ei. Astfel, Oana Mizil a dezmințit aceste informații și a spus că nu a fost lovită.

Oana Mizil, prima reacție după ce a renunțat la ordinul de restricție împotriva soțului său

Oana Mizil a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și soțul său și de ce a ajuns pe mâna medicilor. Astfel, ea a spus că nu a fost bătută și nici lovită, lucru care este specificat în documentele de externare din spital.

ADVERTISEMENT

Totuși, Marian Vanghelie a avut o reacție nervoasă și a apucat-o pe soția sa de braț, iar apoi a îmbrâncit-o. Motivul real pentru care a ajuns la spital a fost atacul de panică.

”Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut.

ADVERTISEMENT

Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a spus Oana Mizil, la Antena 3.

Oana Mizil susține că nu a fost bătută de Marian Vanghelie

Soția lui Marian Vanghelie a declarat că toată povestea a fost exagerată de presă, iar în realitate, ea nu a fost bătută. Mai mult, ea a spus că a rămas uimită de lucrurile care s-au scris.

ADVERTISEMENT

Oana Mizil a mai spus și că orice familie are momente mai grele, iar de această dată a ei a fost cea în prim-plan, dar nu a fost vorba de un scandal, ci de o altercație ușoară.

”Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez (…)

ADVERTISEMENT

În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu”, a povestit aceasta.

Motivul pentru care Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au certat ar fi acela că nu au putut merge la mare atunci când aceasta își dorea, din cauză că avea procese la care trebuia să fie prezent.

Mai mult, ea a povestit că a mai trecut printr-un episod similar, când a ajuns la spital din cauza stresului, când oamenii legii au venit să îl ridice pe Marian Vanghelie de acasă, când se afla în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT