Life

Oana Moșneagu, anunț important. Ce le-a transmis iubita lui Vlad Gherman fanilor

Oana Moșneagu, veste mare. Ce a dezvăluit partenera lui Vlad Gherman pe social media după ce a petrecut Crăciunul cu familia.
30.12.2022 | 09:34
Oana Mosneagu anunt important Ce lea transmis iubita lui Vlad Gherman fanilor
Oana Moșneagu, veste mare. Ce a dezvăluit partenera lui Vlad Gherman pe social media. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță în vârstă de 32 de ani a făcut un anunț important. Ce le-a transmis iubita lui Vlad Gherman fanilor la scurt timp după ce a sărbătorit cu părinții și rudele de Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Oana Moșneagu, veste mare. Ce a dezvăluit partenera lui Vlad Gherman pe social media

Oana Moșneagu formează un cuplu de ceva vreme cu colegul său de breaslă și foarte multă lume se așteaptă să facă pasul cel mare. Până în acest punct vedeta a transmis că a adoptat două pisici și că se pregătește de ceva major.

ADVERTISEMENT

Șatena urmează să devină mătușă foarte curând, după cum a anunțat recent pe rețelele de socializare, acolo unde a distribuit mai multe imagini cu familia sa. Din peisaj nu a lipsit nici iubitul ei, Vlad Gherman.

„Crăciunul la mine acasă. P.S.: o să fiu mătușică în curând”, a scris actrița pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Oana Moșneagu a primit foarte multe mesaje și urări. În plus, internauții au felicitat-o pentru familia frumoasă pe care o are, dar și pentru povestea de dragoste pe care o trăiește cu fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.

Oana Moșneagu, Crăciun în familie
Oana Moșneagu, Crăciun în familie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, momente speciale în doi

Oana Moșneagu a distribuit mai multe imagini cu Vlad Gherman alături de care a petrecut al doilea Crăciun. Actorii s-au bucurat de momente speciale în doi, în locuința în care stau, dar și alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au plecat pentru ziua de Crăciun undeva prin Mioveni, acolo unde au casă părinții vedetei de la Antena 1.

„Imaginea ideală a unei zile în doi. Bradul perfect, nu o micuțenie în ghiveci, decorul perfect, nu o casă semi distrusă de pisici, machiajul și părul perfecte, nu făcute în grabă și la plesneală.

ADVERTISEMENT

Edit-ul perfect. Evident că nu așa și nu aici vom fi astăzi sau în zilele de Crăciun. Dar știți ce o să fie perfect? Faptul că vom fi amândoi”, a scris frumoasa actriță pe social media.

ADVERTISEMENT