Life

Oana Moșneagu, reacție ieșită din comun după ce Vlad Gherman s-a sărutat cu o actriță: ”Părerea mea sinceră”

Oana Moșneagu, replici neașteptate după ce Vlad Gherman a fost filmat în timp ce se sărută cu o vedetă. Ce a transmis actrița.
24.11.2023 | 14:14
Oana Mosneagu reactie iesita din comun dupa ce Vlad Gherman sa sarutat cu o actrita Parerea mea sincera
Oana Moșneagu, replici neașteptate după ce Vlad Gherman a fost filmat în timp ce se sărută cu o vedetă. Ce a transmis actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a avut o reacție ieșită din comun după ce Vlad Gherman s-a sărutat cu o actriță. Frumoasa șatenă și-a spus părerea sinceră despre această situație care îl are în prim-plan pe partenerul ei de viață.

Oana Moșneagu, replici neașteptate după ce Vlad Gherman a fost filmat în timp ce se sărută cu o vedetă. Ce a transmis actrița

Oana Moșneagu a distribuit pe rețelele de socializare mai multe replici neașteptate după ce Vlad Gherman a fost filmat în timp ce se sărută cu o vedetă. Ce a transmis actrița despre această apropiere surpriză.

ADVERTISEMENT

„Hei, bună, este joi și, dacă este joi, este Lia și urmează niște episoade foarte interesante, în care vom vedea lucruri foarte interesante”, a scris Oana Moșneagu în urmă cu o zi, pe pagina sa de Instagram.

„Am să vă arăt câteva dintre ele în story-urile următoare și părerea mea sinceră despre aceste lucruri foarte interesante”, a mai transmis actrița care o interpretează pe Nadia în serialul Lia.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a distribuit mai multe imagini cu iubitul ei, Vlad Gherman, care apare alături de o domnișoară superbă. Artistul și tânăra par foarte apropiați și la un moment dat chiar sunt fotografiați în timp ce se sărută.

Frumoasa actriță s-a amuzat copios pe baza acestor fotografii, transmițând în același timp că este vorba de niște cadre surprinse la filmările peliculei Lia – Soția soțului meu, în care viitorul ei soț joacă alături de Elena Mogîldea, soția lui Bubu Cernea.

ADVERTISEMENT
Imaginile postate de Oana Moșneagu
Imaginile postate de Oana Moșneagu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce se întâmplă în serialul Lia de la Antena 1

„Al treilea lucru cel puțin interesant…”, a mai scris Oana Moșneagu, în dreptul unei imagini în care alături de Vlad Gherman și Elena Mogîldea. Concret, este vorba de apariția unui bebeluș care se observă în poză.

Serialul Lia de la Antena 1 este unul foarte iubit și apreciat de publicul din România, dovadă că telespectatorii așteaptă informații despre următorul sezon. Producătorii au anunțat că filmările sunt în toi pentru a treia parte.

ADVERTISEMENT

Episoadele din sezonul 3 vor fi difuzate în anul 2024. „Această reuşită se datorează celor din faţa şi din spatele camerei, care pun mereu pasiune în ceea ce fac. Le mulţumesc pentru talentul şi dăruirea lor!”, a spus Ruxandra Ion, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT