Life

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, declarație de dragoste emoționantă: „Să ne fim vară în suflet iarna asta”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman radiază de fericire! Cei doi și-au făcut declarații de dragoste în public, iar fanii au reacționat imediat.
17.12.2023 | 10:44
Oana Mosneagu si Vlad Gherman declaratie de dragoste emotionanta Sa ne fim vara in suflet iarna asta
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, mai îndrăgostiți ca niciodată. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au înduioșat fanii în mediul online. Cei doi și-au o declarație de dragoste emoționantă pe rețelele sociale și au primit numeroase complimente din partea celor care îi îndrăgesc.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, mai fericiți ca niciodată

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au toate motivele de fericire. Carierele lor sunt în plină ascensiune, iar în plan personal toate le merg ca pe roate. În plus, și-au găsit liniștea unul în brațele altora atunci când se așteptau mai puțin.

ADVERTISEMENT

La momentul în care și-au început relația, ambii trecuseră prin despărțiri dureroase. La început, totul a fost o simplă prietenie, dar sentimentele au apărut, iar acum sunt împliniți.

De curând, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit pe aleasa inimii sale, iar pregătirile de nuntă au și început. Căci fericitul eveniment va avea loc în luna iunie a anului 2024. 

ADVERTISEMENT

Iar înainte de Crăciun, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au realizat o ședință foto cu tematică. Atunci când a publicat imaginile în care radiază de fericire, actrița i-a făcut și o declarație de dragoste emoționantă logodnicului său.

„Am căutat prin lume cu ochii curioși și stinși. Când te-am întâlnit au scânteiat, deși nici eu, nici tu, nici lumea nu am văzut aprinderea lor. Acum știu. Te-am găsit și rostul nostru sunt ochii curioși, deschiși, plini de lumină. Să nu-l uităm. Să ne fim vară în suflet iarna asta”, a scris Oana Moșneagu în dreptul fotografiilor.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii

La scurt timp, mesajele frumoase au început să curgă. Oamenii i-au felicitat pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu și au mărturisit că dragostea se citește în ochii lor. „Cei mai frumoși, se vede iubirea adevărată la voi direct de pe lună, să vă iubiți mult!”.

„Să fiți sănătoși și fericiți, să vă iubiți mereu! Crăciun fericit vă doresc ,alături de cei dragi!”, „Cât de minunați sunteți, să vă iubiți o viață”. „Vă urmăresc cu drag și îmi place enorm energia voastră. Emanați iubire și fericire!”.

ADVERTISEMENT

„Sunteți superbi împreună!”, „Sunteți o pereche foarte frumoasă! Sa fiți fericiți mereu așa ca acum și să vă iubiti toată viața!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT