Life

Oana Radu, declarație controversată. Vrea o relație cu Betty, fiica lui Florin Salam

Oana Radu a făcut o afirmație care i-a lăsat mască pe toți. Mărturia are legătură cu Betty, fata cea mare a lui Florin Salam, care a fost invitată recent în emisiunea sa.
04.09.2022 | 22:53
Oana Radu declaratie controversata Vrea o relatie cu Betty fiica lui Florin Salam
Oana Radu, afirmație discutabilă. O place pe Betty, fata cea mare a lui Florin Salam. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a făcut o declarație controversată. Vrea o declarație cu frumoasa brunetă care a împlinit recent vârsta de 22 de ani, evenimentul fiind marcat printr-un concert grandios.

Oana Radu, afirmație discutabilă. O place pe Betty, fata cea mare a lui Florin Salam

Oana Radu a dat de înțeles că o place foarte mult pe Betty, fata lui Florin Salam. Declarația a venit după o discuție sinceră și fără perdea între cele două cântărețe, blondina precizând că și-ar dori o relație cu tânăra de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

„Dacă vreodată – și o spun public – vrei să-ți faci o nouă iubită, vreau să fie relație asumată, nu prostii… dacă eu vreodată îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam!”, a declarat artista în emisiunea pe care o moderează pe Youtube.

Momentul a venit la scurt timp după ce cântăreața, pe numele său complet Betty Vișănescu, a dezvăluit că este atrasă de femei. Asumată până la capăt, bruneta a subliniat că au fost mai multe care i-au atras atenția.

ADVERTISEMENT

Betty Salam, atrasă de femei: ”Sunt atât de frumoase, n-ai cum…”

„Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine.

Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac. La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura.

ADVERTISEMENT

Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea… decât plăcerea mea. Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine”, a adăugat fiica lui Florin Salam, în același interviu.

Betty Salam a mai subliniat faptul că este o persoană foarte deschisă, care trăiește fiecare moment. Vedetei îi place viața pe care o duce, îi place să se distreze și să fie ea însăși indiferent de ceea ce face, mai ales că-și asumă totul.

ADVERTISEMENT