Life

Oana Roman a împărtășit vestea tristă cu toată lumea: “A plecat în Rai. Sufletul meu plânge”

Oana Roman vine cu o veste tristă. Vedeta a pierdut un suflet extrem de important. I-a fost cel mai bun prieten, dar acum a plecat în Rai.
13.08.2023 | 10:53
Oana Roman a impartasit vestea trista cu toata lumea A plecat in Rai Sufletul meu plange
Oana Roman a împărtășit vestea tristă cu toată lumea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman traversează o perioadă extrem de dificilă. Vedeta a făcut anunțul chiar pe contul personal de socializare. A pierdut un suflet care îi făcea viața mai frumoasă atât ei, cât și fiicei sale.

Oana Roman și-a pierdut cel mai bun prieten

Oana Roman este una dintre vedetele care le povestește constant fanilor ce se întâmplă în viața ei. Este extrem de activă în mediul online, însă iată că de această dată, veștile sunt cât se poate de triste.

ADVERTISEMENT

Se pare că Oana Roman și-a pierdut cel mai bun prieten. Este vorba despre patrupedul familiei, care a murit la 12 ani. Într-o postare pe pagina personală de Instagram, vedeta a anunțat că Hubble a încetat din viață.

Vedeta spune că patrupedul i-a oferit cea mai pură iubire în ultimii ani. De asemenea, acesta i-a fost prieten și totodată a stat lângă ea în cele mai dificile momente din viața sa.

ADVERTISEMENT

Se pare că animalul de companie a murit în somn, iar ea nu a putut fi alături de el. Oana Roman spune că este devastată și că pierderea lui Bubble este cu adevărat una extrem de dureroasă.

”Sufletul meu plânge”

”După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten, companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniştit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio.

ADVERTISEMENT

S-a gândit că probabil despărţirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul căţeilor minunaţi, iubirea mea!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Menționăm faptul că dincolo de pierderea patrupedului său, Oana Roman mai are de dus în spate și alte greutăți. Mama acesteia, Oana Roman, a fost internată la un centru special, iar vedeta încearcă să o viziteze atât cât poate și să îi fie alături.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, decizia ei a fost criticată de-a lungul timpului. Nu puțini au fost cei care au acuzat-o pe vedetă că și-ar fi abandonat mama. În realitate însă, aceasta spune că cea care i-a dat viață pur și simplu nu mai putea fi îngrijită acasă, având nevoie de un ajutor specializat.

ADVERTISEMENT
Tags: