Life

Oana Roman, afectată încă de o situație dureroasă prin care a trecut chiar înainte să nască: „S-a scandalizat o țară întreagă”

Oana Roman a povestit o situație dureroasă prin care a trecut cu doar o zi înainte să o aducă pe lume pe fiica sa, Isabela.
22.02.2024 | 21:19
Oana Roman afectata inca de o situatie dureroasa prin care a trecut chiar inainte sa nasca Sa scandalizat o tara intreaga
Oana Roman a vorbit despre suferința care a marcat-o. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a suferit mult de-a lungul timpului din cauza glumelor care s-au făcut pe seama aspectului său fizic, dar cel mai tare au rănit-o criticile pe care le-a primit după ce a pozat cu burtica de gravidă la vedere, cu doar o zi înainte să nască. Și-a amintit de acest episod recent, cu ocazia aniversării Isabelei.

Momentul care a marcat-o pe Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte să nască

Oana Roman se află în prezent în Egipt, acolo unde petrece clipe de vis și își face amintiri alături de fiica sa, cu ocazia aniversării acesteia. Chiar dacă în prezent se bucură din plin de statul de mamă, iar Isabela i-a devenit cea mai bună prietenă, încă suferă pentru ceea ce s-a întâmplat înainte să o aducă pe lume.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a fost mereu criticată pentru aspectul fizic și chiar dacă în prezent susține că este mulțumită de silueta sa, nu poate trece peste criticile care i s-au adus atunci când a pozat în sutien și pantaloni, cu burtica de gravidă la vedere.

A doua zi după ședința foto cu pricina a născut, dar asta nu i-a împiedicat pe oameni să se lege de faptul că avea mai multe kilograme în plus, lucru normal în situația ei. Astfel că, acum, Oana Roman a rememorat acele clipe dureroase.

ADVERTISEMENT

„Cu o zi înainte să nasc, în 2014, mi-am făcut niște poze în care se vedea burta. S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă. Eram. Eram însărcinată în nouă luni. Nășteam a doua zi. Atât ne duce pe noi capul, ca nație. Să dăm cu hate chiar și în femei gravide.

Atâta educație și bun simț avem. S-a trezit atunci chiar și o femeie moderator (care dealtfel NU a fost niciodată însărcinată) să spună niste inepții inimaginabile pe marginea pozelor mele.

ADVERTISEMENT

Jignindu-mă la modul cel mai josnic. Nu și-a cerut niciodată scuze și nu a admis că a greșit. E tot chestie de mentalitate și educație. Chiar dacă unii au făcut și ceva școală, caracterul josnic tot a rămas. Vorba Isei: ‘Mami, unii oameni fac doar atât cât îi duce capul!’” a scris Oana Roman pe Instagram, conform romaniatv.net. 

oana roman gravidă pat sutien pantaloni
Oana Roman, cu o zi înainte să nască.
Sursa foto: La Măruță

Noi dezvăluiri despre Marius Elisei

De altfel, Oana Roman a spus chiar despre fostul său soț, Marius Elisei, că a fost cel mai mare hater al său, cu care a trăit ani de zile în aceeași casă. În acest mod, spune ea, s-a călit și nu o mai ating vorbele celor din exterior.

ADVERTISEMENT

„Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. De fapt, cu asta m-am confruntat, cu un hater în casă, iar dacă am reușit asta, la cei pe care nu-i cunosc nici nu mă interesează, mă amuză asta.

Mă și îngrijorează ce vieți triste și preocupări nesemnificative au unii oameni. Ce să mă supere chestia asta? Poate doar să mă rog să își găsească un scop în viață. Zic și eu”, a afirmat Oana Roman în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: