Life

Oana Roman, decizie radicală după ce a fost umilită de Vica Blochina: ”Doamne, ce escrocherie! Păcăliți ca să vindeți”

Oana Roman, hotărâre importantă după acuzațiile lansate de Vica Blochina. Ce vrea să facă influencerița cât mai curând.
28.11.2023 | 20:38
Oana Roman decizie radicala dupa ce a fost umilita de Vica Blochina Doamne ce escrocherie Pacaliti ca sa vindeti
Oana Roman, hotărâre importantă după acuzațiile lansate de Vica Blochina. Ce vrea să facă influencerița cât mai curând. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman, decizie radicală după ce a fost umilită de Vica Blochina. „Doamne, ce escrocherie! Păcăliți ca să vindeți”, este o parte din declarația făcută de fosta amantă a lui Victor Pițurcă pe rețelele de socializare.

Oana Roman, hotărâre importantă după acuzațiile lansate de Vica Blochina. Ce vrea să facă influencerița cât mai curând

Oana Roman este dispusă să ia o hotărâre importantă după acuzațiile lansate de Vica Blochina. Ce vrea să facă influencerița cât mai curând, după ce blondina a susținut că fiica lui Petre Roman își editează foarte mult imaginile.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a mai subliniat că în multe dintre pozele de pe Internet șatena pare mult mai slabă decât Raluca Bădulescu, jurata emisiunii Bravo, ai stil. Acest lucru este văzut ca o escrocherie.

„Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?! Cei care faceți asemenea trucaje… Asta se numește escrocherie, induceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a dezvăluit Vica Blochina pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Declarația a deranjat-o enorm pe Oana Roman, care a precizat că a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu și cu siguranță, se va întâmpla același lucru când o va da în judecată pe vedeta cu care o perioadă lungă a fost prietenă bună.

Oana Roman și Vica Blochina, la cuțite

„După cum unii știu am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces.

ADVERTISEMENT

De data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu.

Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigrările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public”, a mărturisit Oana Roman pe social media.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta fiică a lui Petre Roman și Vica Blochina sunt la cuțite de ceva vreme, în ciuda faptului că înainte erau apropiate și obișnuiau să meargă împreună în vacanțe. Cele două sunt în mijlocul unui scandal de amploare.

ADVERTISEMENT