Life

Oana Roman, despre problemele din relația cu Marius Elisei. Cum se înțeleg cei doi

27.06.2020 | 13:36
Oana Roman despre problemele din relatia cu Marius Elisei Cum se inteleg cei doi
ADVERTISEMENT

Oana Roman este una dintre cele mai sincere și directe persoane din showbiz-ul autohton, vorbind deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în viață, inclusiv legat de relația amoroasă pe care o are cu manechinul Marius Elisei, bărbatul cu care are și un copil.

Fiica fostului premier al României Petre Roman și partenerul ei de viață au fost la un pas de a divorța, după ce la finalul anului trecut Marius Elisei a părăsit locuința comună. Într-un final cei doi au revenit la gânduri la bune și datorită fiicei lor, Isabela.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a făcut mărturisiri sincere pe marginea subiectului, vorbim deschis despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului în relație. Oana Roman le-a spus fanilor că a învățat să lase mai mult de la ea, dar fără a face compromisuri majore.

Oana Roman, declarație surprinzătoare despre problemele din cuplu

„Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”, a fost răspunsul sincer pe care l-a dat Oana Roman unei fane din mediul online, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei s-au afișat împreună la un eveniment monden, iar ulterior au plecat într-o vacanță frumoasă la Roma. Invitată într-o emisiune TV, frumoasa vedetă a comparat relația sa cu cea a Andreei Bălan cu actorul George Burcea.

Aceasta nu s-a sfiit să mărturisească că merge la terapie de cuplu și asta pentru că soțul ei își dorește ca relația lor să meargă mai departe de dragul copilului pe care îl au împreună, dar și pentru că îi leagă foarte multe amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a povestit Oana Roman, în platoul unei emisiuni de la Pro TV.

Cum s-au descurcat Oana Roman și Marius Elisei în perioada izolării

Perioada de izolare i-a prins pe Oana Roman și Marius Elisei împreună, vedeta mărturisind că le-a fost greu să se obișnuiască să stea tot timpul acasă, înainte având un program bine stabilit. De asemenea, frumoasa șatenă a declarat că soțul ei are momente când răbufnește, însă îl înțelege.

ADVERTISEMENT

„Pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţa, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru.

Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mărturisit Oana Roman la un post de televiziune în urmă cu ceva timp, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT