Life

Oana Roman, detalii neștiute despre educația primită. Cum era pedepsită de părinți

14.10.2020 | 13:11
Oana Roman detalii nestiute despre educatia primita Cum era pedepsita de parinti
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut o copilărie frumoasă și fericită privită din exterior, însă vedeta susține că nu a fost numai lapte și miere. Crescută într-o familie celebră, fiica fostului premier al României Petre Roman, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care a fost relația cu familia sa.

Soția manechinului Marius Elisei a dezvăluit că i-a lipsit afecțiunea părinților săi, aceștia fiind foarte ocupați cu carierele. Vedeta o privea pe mama sa ca pe un model, în timp ce pentru fostul politician avea o oarecare frică pentru că acesta obișnuia să o mai pedepsească.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 44 de ani și-a amintit că figura paternă o lovea cu cureaua sau o închidea în debara de fiecare dată când făcea ceva greșit sau când întârzia acasă. Oana Roman spune că aceste lucruri și-au pus amprenta asupra vieții ei pentru că în prezent îi este teamă de spațiile închise.

Oana Roman, dezvăluiri sincere despre educația din copilărie

Pe vremea mea era altfel cu parenting-ul, ai mei nu-și prea arătau dragostea, dar am fost un copil foarte iubit. Am fost mereu o familie atipică, datorită educației. Mama era un model pentru, era acea persoană care reușise să facă atâtea lucruri.

ADVERTISEMENT

Eu mă miram și când luam masa cu mama, iar tata a fost obsedat mereu de curățenie și eu aveau mereu o problemă, căci camera mea era mereu dezordonată.

La noi nu exista să trecem peste, greșeai, plăteai! Nu îmi era frică de el, dar era o autoritate pe care o respectam, plus că aveam și o guvernantă rusoaică, care mi-a fost ca o bunică.

ADVERTISEMENT

Eu când mă duceam la joacă, mai întârziam și-l găseam pe tata transfigurat de frică când mă întorceam acasă și mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară, de atunci nu pot sta în locuri închise”, a spus vedeta, notează spynews.ro.

Fiica fostului premier al României a simțit o răceală din partea părinților săi, aceștia nefiind foarte prezenți în viața ei în anii copilăriei. Vedeta a fost educată să fie responsabilă încă de la o vârstă foarte fragedă și spune că obișnuia să-și facă lecțiile singură.

ADVERTISEMENT

„Dar eu niciodată nu mă plângeam la nimeni, ai mei nu dormeau cu mine niciodată, nu mă duceau la școală și nici nu făceau lecții cu mine niciodată, doar la Cici, guvernanta, mă mai guduream. Așa m-au educat ei, ca să mă responsabilizeze.

Și la facultate, am plecat doar cu o valiză și când am simțit că nu mai pot, l-am sunat pe tata și mi-a zis că dacă nu sunt capabilă de mai mult să vin acasă, că văd ei ce fac cu mine.

Așa m-a ambiționat și astfel am terminat prima, dar lui i s-a părut asta un lucru normal, nu l-a impresionat”, a completat Oana Roman care per total spune că a avut parte de o copilărie frumoasă și chiar a fost răsplătită cu vacanțe la mare sau la munte.

ADVERTISEMENT