Life

Oana Roman, imagini în costum de baie. Cum au reacţionat oamenii după ce au văzut postarea

Oana Roman s-a afișat în costum de baie la piscină, iar oamenii au reacționat imediat. Ce i-au transmis fiicei lui Petre Roman
03.06.2023 | 16:22
Oana Roman imagini in costum de baie Cum au reactionat oamenii dupa ce au vazut postarea
Oana Roman a făcut furori în costum de baie. Cum au reactionat fanii si internautii
ADVERTISEMENT

Oana Roman este, fără dar și poate, una dintre vedetele care se afișează reale pe Instagram pentru fanii lor. Fiica lui Petre Roman este urmărită de peste 260 de mii de oameni în online care vor să știe totul despre ea. Recent, Oana a plecat în vacanță în Bulgaria alături de fiica ei, Isabela. Plajă, piscină, mare totul este pe placul vedetei. Și, pentru că vrea ca fanii ei să știe totul despre ea, Oana a împărtășit o fotografie de la piscină. Iată cum au reacționat urmăritorii ei.

Oana Roman, fotografie sexy în costum de baie. Oamenii au avut reacții imediat

Fiica lui Petre Roman profită din plin de zilele de vacanță. Oana se află într-o stațiune din Bulgaria alături de fiica ei și câțiva prieteni. Și pentru că vremea a ținut cu ele, Oana și Isabela și-au petrecut zilele acestea la mare și piscină. De aici, vedeta a împărtășit o fotografie sexy. Îmbrăcată într-un costum de baie foarte îndrăzneaț, Oana și-a arătat formele pentru care a muncit din greu. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară.

ADVERTISEMENT

„Oana, ești superbă”, „Wow, tinerețe, frumusețe!”, „Felicitări OANA-doamna educată”, „ Superbă!”, „Îmi place, bravo!”, „Felicitări! Arăți superb”, sunt câteva dintre mesajele trimise de cei care o urmăresc. Oana a strâns rapid sute de aprecieri la fotografie.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a reușit să slăbească 20 de kilograme cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat. Vedeta a băut ceaiuri, dar a făcut și multe tratamente corporale. Ea a declarat că este mândră de realizările ei, dar că nu vrea să se oprească aici.

ADVERTISEMENT

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort.

M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a declarat Oana Roman potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Oana Roman are un regim alimentar strict de la care nu se abate

De când a slăbit considerabil, fanii Oanei Roman au fost extrem de curioși să afle secretul ei. Fiica lui Petre Roman a povestit, fără rețineri, ce metodă a abordat în lupta cu kilogramele în plus. Vedeta nu consideră că are o siluetă perfectă, însă este extrem de mulțumită de ceea ce a reușit să facă.

„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr.

ADVERTISEMENT

Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a explicat ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT