ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman, ipostază rară pe Instagram. Unde s-a distrat în weekend

Autor: Andreea Stanaringa | 18.05.2021 | 16:08
Oana Roman, ipostază rară pe Instagram. Unde s-a distrat în weekend
Oana Roman, ipostază rară pe Instagram. Unde s-a distrat în weekend. Sursa foto: Facebook

Oana Roman s-a lăsat fotografiată într-o ipostază rară pe Instagram, în care fanii nu au mai văzut-o până acum. 

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marius Elisei pare să fi trecut peste divorțul anunțat cu jumătate de an în urmă, după cum se vede în imaginile surprinse de buna ei prietenă, Vica Blochina.

Sâmbătă, 15 mai, a fost o zi ca de sărbătoare pentru români, întrucât au fost ridicate restricțiile de noapte. Astfel, cele două prietene s-au bucurat de o escapadă la mare.

Oana Roman, ipostază rară pe Instagram. Unde s-a distrat în weekend

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate persoane din showbiz-ul românesc și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelelor sociale, acolo unde este foarte activă.

ADVERTISEMENT

În weekend, vedeta a fost la mare împreună cu Vica Blochina, iar cele două și-au făcut de cap, judecând după imaginile postate de blondină.

Vica Blochina a surprins-o pe fiica lui Petre Roman în timp ce se pregătea să bea un shot de tequila, o ipostază în care fanii nu au mai văzut-o până acum.

Se pare că vedeta de la Antena Stars a reușit să treacă peste divorțul de soț și tatăl fetiței ei, care a zguduit lumea showbiz-ului la sfârșitul lui 2020.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman s-a distrat cu Vica Blochina. Sursa foto: Instagram

Oana Roman a slăbit spectaculos

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultima vreme, acest lucru fiind vizibil și în fotografiile postate în mediul online. Vedeta a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme, iar silueta îi permite să îmbrace tot felul de ținute provocatoare.

Mai mult, Oana Roman a decis să-și vândă hainele, care acum sunt prea mari, din moment ce poartă o mărime mult mai mică.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește să-i ajute pe alții și să facă un bine, motiv pentru care ținutele pe care le vinde au prețuri foarte mici. Hainele vor fi postate pe InstaStory pentru a fi văzute de cât mai multe persoane.

Oana Roman nu are de gând să se oprească la această greutate, susținând că mai are de lucru până ajunge la silueta pe care o visează de atâta timp.

ADVERTISEMENT

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru ea, mai ales după divorțul de Marius Elisei. Din fericire, foștii soți sunt în relații bune, mai ales pentru fetița lor, Isa, în vârstă de șapte ani.

Mărioara Roman i-a dat Oanei motive de îngrijorare din cauza problemelor de sănătate. Vedeta s-a temut pentru starea mamei ei, însă greul a trecut și poate răsufla ușurată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!