Life

Oana Roman, la un pas să depună plângere penală. Vedeta, hărțuită în mediul online

Oana Roman este la un pas să depună plângere penală. Vedeta este hărțuită în mediul online și e pregătită să ia măsuri.
04.10.2022 | 13:52
Oana Roman la un pas sa depuna plangere penala Vedeta hartuita in mediul online
Oana Roman, la un pas să depună plângere penală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman este la un pas să depună plângere penală pentru hărțuire după ce a fost criticată din nou în mediul online. Vedeta a tras un semnal de alarmă.

Oana Roman, la un pas să depună plângere penală

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost ținta criticilor internauților, care s-au legat fie de aspectul ei fizic, fie de postările pe care le face pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, vedeta a învățat să nu se mai lase afectată de criticile celor din jur, însă a simțit nevoia să reacționeze, de data aceasta.

Vedeta a fost informată de existența unui grup în care se vorbește despre ea, pe rețelele de socializare. Cei care fac parte din el au de spus numai cuvinte dure la adresa fiicei lui Petre Roman.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a decis să le transmită un mesaj celor care o vorbesc de rău în mediul online. Aceasta a ținut să le reamintească faptul că hărțuirea verbală este o faptă penală, care se pedepsește conform legii.

“Îmi semnalează diverse persoane că există nu știu ce grup unde se discută despre mine urât și că ar trebui să iau măsuri. Ideea este următoarea: ei știu cine sunt eu? Da, toți, că de aceea discută despre mine.

ADVERTISEMENT

Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa.

Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Aceasta a ținut să le reamintească faptul că hărțuirea verbală este o faptă penală, care se pedepsește conform legii.

Oana Roman a dezvăluit unele discuții de pe grupul respectiv

Vedeta a mai spus că o persoană echilibrată nu stă niciodată pe un grup pentru a-i critica pe alți oameni.

Fiica lui Petre Roman este de părere că astfel de oameni pierd lucrurile importante și frumoase în viață.

Oana Roman a precizat că poate face plângere pentru hărțuire în orice moment. Încă nu a declarat dacă va face sau nu demersuri legale în viitorul apropiat.

Oana Roman mesaje hărțuire
Oana Roman, hărțuită în mediul online. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Nu este pentru prima dată când Oana Roman se plânge de internauții care o critică în mediul online. Cu ceva timp în urmă, vedeta a făcut public contul unui utilizator care îi scria cuvinte dure prin mesaj privat.

ADVERTISEMENT
Tags: