Life

Oana Roman, mesaj ironic după ce Marius Elisei a vorbit despre despărțirea lor: “Vreau să îi mulțumesc public”

Mesajul ironic postat de Oana Roman, după ce Marius Elisei a vorbit public despre despărțirea lor. Ce i-a transmis vedeta.
28.01.2023 | 00:30
Oana Roman mesaj ironic dupa ce Marius Elisei a vorbit despre despartirea lor Vreau sa ii multumesc public
Ce a postat Oana Roman după ce Marius Elisei a vorbit despre despărțirea lor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat un mesaj ironic după ce Marius Elisei a vorbit public despre despărțirea lor. Cei doi au decis să pună definitiv punct relației. Acum mai bine de doi ani, cei doi s-au separat pentru prima oară, dar s-au împăcat după câteva luni.

Ce mesaj ironic a postat Oana Roman după ce Marius Elisei a vorbit public despre despărțirea lor

Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației, iar anunțul a fost făcut chiar în urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mai fost despărțiți și în trecut, dar s-au împăcat cu aproximativ doi ani în urmă. De data aceasta, între cei doi nu mai pare să existe vreo cale de împăcare.

Vedeta a reacționat după ce fostul ei partener a vorbit despre despărțire și a declarat, totodată, că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea. În plus, bărbatul s-a mutat deja din locuința lor.

ADVERTISEMENT

Chiar Oana Roman este cea care a anunțat despărțirea de tatăl fetiței sale, cu o zi în urmă. Separarea a fost apoi confirmată și de Marius Elisei, pentru Spynews.ro.

“Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea.

ADVERTISEMENT

E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a declarat acesta pentru sursa citată.

După declarațiile fostului partener, Oana Roman a ținut să posteze un mesaj pe rețelele sociale. Vedeta a făcut referire la faptul că Marius Elisei a folosit apelativul “fată” atunci când a vorbit public despre ea.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat un mesaj ironic pe Instastory, alături de o captură de ecran cu titlul articolului cu declarațiile lui Marius Elisei.

“Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată.”, a scris Oana Roman în mediul online.

Oana Roman
Oana Roman, reacție după declarațiile lui Marius Elisei. Sursa foto: Instagram

Care a fost motivul despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman este cea care a vorbit prima despre despărțire. Aceasta a ținut să menționeze că a făcut tot ce a putut pentru a repara lucrurile, însă nu mai e cale de întoarcere.

De asemenea, vedeta a mai spus că cei doi aveau viziuni diferite asupra vieții, dar și alte dorințe. Cu toate că știa că lucrurile nu mai mergeau în relația lor, Oana Roman a rămas acum singură cu creșterea fiicei sale.

“Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: