Life

Oana Roman și-a pus fanii pe gânduri. Revine în TV ca prezentatoare?

Oana Roman a fost întrebată de fani dacă are de gând să revină pe micile ecrane ca prezentatoare TV. Ce a răspuns vedeta?
02.11.2022 | 16:21
Oana Roman sia pus fanii pe ganduri Revine in TV ca prezentatoare
Ce spune Oana Roman despre o posibilă revenire în televiziune. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a stârnit bănuieli fanilor săi, de curând.  Vedeta a fost întrebată pe rețelele de socializare dacă i-ar plăcea să fie din nou prezentatoare TV.

Revine Oana Roman în televiziune? Ce a spus vedeta

Fiica lui Petre Roman a oferit un răspuns care a părut destul de ferm, după ce în trecut a moderat o scurtă perioadă emisiunea ”Drept la țintă”, difuzată pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu se mai vede pe sticlă, conform spuselor sale dintr-un Instastory. Consideră că i s-ar potrivi mai bine rolul de ”povestitor” în online, decât prezentator.

”Cred că aș fi mai potrivită ca povestitor decât ca moderator. Voi face asta în online.”, a răspuns Oana Roman pe Instagram, urmăritorilor săi.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu emisiunea pe care o prezenta Oana Roman în trecut

În urmă cu 9 ani, Oana Roman îl înlocuia pe Mădălin Ionescu la emisiunea ”Drept la țintă”. Însă, nu a ocupat pentru multă vreme scaunul de moderator, deoarece reprezentanții postului au decis să scoată proiectul din grilă.

Motivul eliminării emisiunii a fost lipsa de audiență. La acea vreme, Kanal D mai comunica faptul că va colabora în continuare cu Oana Roman, potrivit paginademedia.ro

ADVERTISEMENT

“Kanal D îşi continuă, în diverse forme, colaborarea cu Oana Roman. Pe slotul orar al emisiunii “Drept la ţintă” va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză. Vă vom oferi mai multe detalii în curând.

Tabloidul de după amiază de pe Kanal D nu s-a apropiat însă de concurenţii celorlalte posturi: Happy Hour (Pro TV) şi Acces Direct (Antena 1). Datele de audienţă arată că Drept la ţintă era mult în urma programelor de pe Pro TV şi de pe Antena 1”, transmitea Kanal D în anul 2013.

ADVERTISEMENT

Oana Roman este în prezent foarte activă în mediul online. Pe Instagram, de exemplu, unde are peste 200 de mii de urmăritori, postează zilnic Instastory-uri, în care dă detalii despre viața ei.

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, iar împreună au o fetiță pe nume Isabela. În trecut, cei doi au avut parte de o serie de împăcări și despărțiri.

ADVERTISEMENT