Life

Oana Roman, veste cruntă despre mama sa. Ce s-a întâmplat cu Mioara Roman: „Nu am putere”

Oana Roman trece prin momente grele. Mama sa, Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a ajuns din nou pe mâna medicilor. Nu este pentru prima dată anul acesta când este internată.
06.08.2022 | 19:24
Oana Roman veste crunta despre mama sa Ce sa intamplat cu Mioara Roman Nu am putere
Oana Roman a anunțat că mama sa este în spital. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, este, din nou, internată în spital. Anunțul trist a fost făcut de fiica sa, Oana Roman, prin intermediul social media.

Oana Roman, veste tristă pentru cei care o îndrăgesc. Ce s-a întâmplat cu mama sa, Mioara Roman

Oana Roman a lipsit o zi din social media, lucru neobișnuit pentru ea, astfel că vedeta a oferit lămuriri pentru cei care își făceau griji.

ADVERTISEMENT

Vedeta trece prin clipe grele în aceste momente. Starea de sănătate a mamei sale nu este deloc una bună. Mioara Roman, care în prezent locuiește într-un centru de specialitate, a fost internată în spital.

Partenera lui Roman Elisei nu a găsit puterea să se filmeze, astfel că a scris un text scurt prin care i-a anunțat pe urmăritorii săi prin ce trece.

ADVERTISEMENT

„Mama e la spital, Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, a transmis Oana Roman.

Mioara Roman a ajuns la spital și în luna mai a acestui an

Nu este pentru prima dată anul acesta când Mioara Roman ajunge pe mâna medicilor. În luna mai, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns la spital din cauza mai multor probleme. De altfel, aceasta are și o pareză la mâna dreaptă.

ADVERTISEMENT

Atunci, Mioara Roman a fost internată la Spitalul Colentina. Fiica ei a ales o instituție de stat, cu toate că, în general, le preferă pe cele private.

„Eu am dus-o pe mama la spital pentru că acuza o stare de oboseală și pentru că oricum era momentul să îi fac reevaluarea neurologică și diabetică.

ADVERTISEMENT

La șase luni ar trebui să facă niște controale amănunțite și niște investigații pentru a vedea ce trebuie schimbat.

Din păcate, i-a recidivat infecția urinară, dar într-o formă mai ușoară decât data trecută din cauza acestei recidive nu era ok… Este la Spitalul Colentina și este foarte bine”, a declarat la momentul respectiv Oana Roman.

ADVERTISEMENT