Life

Oana Sârbu a făcut-o pe Lora să plângă în direct. De ce s-a emoționat colega lui Cove

01.03.2021 | 17:13
Oana Sarbu a facuto pe Lora sa planga in direct De ce sa emotionat colega lui Cove
ADVERTISEMENT

Lora a avut parte în dimineața de luni de un moment cât se poate de emoționant. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a putut fi observată în clipa în care a izbucnit în lacrimi. Nu foarte mulți știu că debutul primăverii aduce pentru aceasta o aniversare cât se poate de tristă.

Colega de emisiune a lui Cove a încercat din răsputeri să nu își verse lacrimile, dar a avut nevoie de câteva secunde să își revină. Însă, emoționată peste măsură de către celebra Oana Sârbu, aceasta nu s-a putut abține și a plâns chiar de 1 Martie.

ADVERTISEMENT

Artista Lora a mărturisit la fel de repede că este bine, dar că adesea pare să mai aibă astfel de izbucniri, fiind impresionată de modul în care a cântat vedeta din Liceenii. Piesa interpretată a fost una cu adevărat de suflet, fiind dedicată tuturor doamnelor și domnișoarelor, la Pro TV.

Lora, emoționată peste măsură. De ce a izbucnit în plâns în fața camerelor

Chiar dacă este considerată de către mulți ca fiind o fire foarte puternică, Lora a început să plângă în fața camerelor și a lui Cove. Gestul ei a fost considerat neașteptat și de către public, atunci când Oana Sârbu a interpretat o piesă de dragoste.

ADVERTISEMENT

Vedeta a marcat o aniversare tristă, fiind cunoscut că și-a pierdut mama, cu care avea o relație foarte specială. Femeia s-a stins pe data de 26 ianuarie, în anul 2020. Pentru că începutul lunii martie este dedicat și celei mai dragi ființe din lume, mama, artista pare să fi fost marcată de pierderea teribilă.

Cea care i-a dat viață Lorei s-a stins în urma unei afecțiuni ce o măcina de ceva timp. După această lovitură suferită, prezentatoarea Pro TV și partenerul ei de viață au plecat într-o vacanță în Bali.

ADVERTISEMENT

Însă, norocul nu a fost de partea ei nici atunci, pentru că la scurt timp granițele internaționale au fost închise din pricina pandemiei. Lora s-a văzut nevoită să trăiască o vreme în acel loc, departe de România, fiind adesea întrebată cum se descurcă. Odată cu revenirea în țară, ea a onorat câteva proiecte și și-a văzut de viață, dar nu a uitat episodul trist al morții mamei sale.

Oana Sârbu a făcut-o pe Lora să plângă în direct. De ce s-a emoționat colega lui Cove
Lora a fost impresionată de o melodie cântată de Oana Sârbu și a plâns la TV (sursă foto: captură Pro TV)

Lora este și în prezent afectată de moartea mamei sale. Vedeta și Mihaela Petrescu, cum se numea mama solistei de 38 de ani, erau precum două prietene foarte bune și acest lucru s-a putut observa și din modul în care a reacționat blondina, când Oana Sârbu a interpretat melodia “Te iubeam” din repertoriul ei.

ADVERTISEMENT

Solista a mai susținut că și-ar dori să facă un duet cu vedeta filmelor Liceenii, în care să interpreteze o asemenea piesă.

„Este o melodie superbă. Mi se pare una dintre cele mai frumoase”, a susținut Lora, imediat ce și-a revenit din plâns.

ADVERTISEMENT