Life

Oana Sârbu, adevărul despre viața sa amoroasă. Ce spune despre o posibilă căsătorie

Oana Sârbu și realitatea despre viața sa privată. Ce părere are actrița în vârstă de 55 de ani despre o eventuală nuntă.
28.08.2023 | 09:30
Oana Sarbu adevarul despre viata sa amoroasa Ce spune despre o posibila casatorie
Oana Sârbu și realitatea despre viața sa privată. Ce părere are actrița despre o eventuală nuntă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Celebra artistă din filmul Liceenii a spus adevărul despre viața sa amoroasă. Ce spune despre o posibilă căsătorie, vedeta fiind divorțată de 30 de ani. Actele de separare dintre soți au fost semnate în anul 1993.

Oana Sârbu și realitatea despre viața sa privată. Ce părere are actrița despre o eventuală nuntă

Oana Sârbu a dezvăluit care este realitatea despre viața sa privată. Actrița a spus ce părere are despre o eventuală nuntă, toată lumea știind că a fost căsătorită o singură dată. În plus, a avut o relație amoroasă timp de 10 ani cu Robert Turcescu.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, nu se știe dacă are sau nu un partener de viață, vedeta precizând că nu se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă. Se concentrează pe creșterea fiului său, Alexandru, pe care l-a adoptat în anul 2009, și pe carieră.

„Nu m-aș mai recăsători. S-a întâmplat, oricum, demult… Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă.

ADVERTISEMENT

Noțiunea de cuplu piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, grație tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona TV-urilor și a internetului.

Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!, a mărturisit Oana Sârbu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu, o persoană mai retrasă

Oana Sârbu a rămas o persoană care crede în continuare în iubire, dar spune că este retrasă și că preferă de multe ori singurătatea. Nu este un om foarte sociabil, însă adoră să stea în natură alături de animale și muzica sa preferată.

Mai mult, actrița consideră că prietenia este un lucru rar pentru că oamenii sunt adesea capabili de cele mai urâte lucruri, de la bârfă și meschinărie la cele mai cumplite atrocități. Acesta este și motivul pentru care nu merge des la întâlniri și evenimente mondene.

ADVERTISEMENT

Dragostea și iubirea sunt văzute ca un sentiment complex, vedeta fiind de părere că se găsește în diferite chipuri. Oana Sârbu crede că fiecare îl descoperă diferit, așa cum s-a întâmplat când l-a întâlnit pe fostul soț, Virgil Popescu. Avea doar 17 ani și au fost căsătoriți 4 ani.

ADVERTISEMENT