Life

Oana Zăvoranu, acuzații grave. O face prostituată pe Bianca: „Marș, fă”

09.12.2020 | 11:33
Oana Zavoranu acuzatii grave O face prostituata pe Bianca Mars fa
Oana Zăvoranu, acuzații grave. O face prostituată pe Bianca: „Marș, fă. Căzătura asta este prostituată”. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a comentat pe Instagram atitudinea Oanei Zăvoranu vis-a-vis de anumite vedete din România, iar aceasta din urmă i-a răspuns la atacuri folosind acuzații grave la adresa ei. Bruneta a utilizat aceeași metodă și i-a răspuns fostei asistente TV pe InstaStory, în stilul ei caracteristic. 

După ce Bianca Drăgușanu a criticat-o pe fosta soție a lui Pepe pe rețelele sociale, fără a-i spune numele, a continuat criticile și seara, unde a spus tot ce gândește despre actrița din serialul „Sacrificiul”.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Oana Zăvoranu a răspuns la atac cu aceeași monedă și a spus lucruri deranjante despre fosta parteneră a lui Alex Bodi, pe care a numit-o „prostituată”.

Oana Zăvoranu, acuzații grave. O face prostituată pe Bianca: „Marș, fă. Căzătura asta este prostituată”

După ce a fost atacată de Bianca Drăgușanu pe InstaStory, Oana Zăvoranu nici nu a stat pe gânduri și i-a răspuns în scurt timp. Dacă blondina a adus critici dure la adresa ei, Oana a folosit niște insulte nu tocmai decente pentru a o descrie pe fosta asistentă a lui Capatos.

ADVERTISEMENT

Actrița a numit-o pe Bianca Drăgușanu „prostituată” și a criticat-o dur. Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu este cea mai transparentă dintre vedetele showbiz-ului românesc și nu ezită să-și spună părerea.

„Ce-ai făcut gonflabilo? Te ceri pe la mine prin story-uri?  Ești ‘supi’ că n-am b…t deloc la tine? Ești geloasă că am băgat-o în seamă pe Peppa și pe Pinocchio și pe tine te-am neglijat? Offf… Să nu te ‘ienervezi’ prea tare că poți exploda…Nu sta pe lângă foc. Lasă că abia aștept să aud ce vomiți și revin, că mereu eu am ultimul cuvânt, că așa fac smekerele…slugile care s…g p…..a iau mereu ce rămâne neconsumat de barosance. 

ADVERTISEMENT

Când îți expiră plasticurile? Hai marș că mătur toate trotuarele cu tine penală patentată…mă pupi în c….r că o s….i cu mine, n-ai ce să vomiți, te bagi în seam că ți-e foame rău că nu te bagă nici p….a în seamă. Te mânâncă plasticu? Te scarpină ‘sora’ ta de te bag în reparații capitale, că drac ca mine n-ai întâlnit tu. 

Tu ridici râtul la mine? Păi eu am terminat o facultate, sunt actriță, sunt femeie cu tot ce-mi trebuie, am crescut cu linguriță de argint maidanezo! N-a trebuit să s….g p…..e tuturor sau să regizez toate mizeriile pt atenție . Ai uitat când îți cădeau cojile de la bubele de pe față pe la Mircea Radu? O arzi tu pe golănie cu mine? Marș fă în p…..a mea cu mesajele tale…vrei să le scot eu pe alea grave cu poze și filmări bătută pe care le trimiteai pe la prieteni? Cum te zmardoia Bodi, cum împânzeai telefoamele prietenilor cu văicăreli…păi nu erau tu ‘mama dragonilor’…mama p….i…căzăturo? Treci la coteț.

ADVERTISEMENT

Ia zi ‘mama dragonilor’ din p….a… nu ai plătit c…u? Mai ai câțiva ani și îți expiră tot, păi tu faci mâine story-uri cu mine? Păi dacă mă apuc să fac io te c…i pe tine (…) Nu există dive în România, există doar centuriste fomiste.  E ‘ocupată’ rău rapandula…și se cam plicti de când nu o mai bate Bodi…da găsește ea ‘pește’ că are balta”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Oana Zăvoranu îi răspunde Biancăi Drăgușanu la atacuri. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Oana Zăvoranu îi răspunde Biancăi Drăgușanu la atacuri. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Oana Zăvoranu, atacuri fără precedent la adresa vedetelor din showbiz

Fanii Oanei Zăvoranu s-au obișnuit cu atacurile și criticile vedei la adresa unor vedete din showbiz-ul românesc. În urmă cu mai bine de o lună, actrița s-a legat de Oana Roman prin intermediul unei postări pe Instagram, iar acela a fost doar începutul a ceea ce a urmat.

Atacurile ei le vizează pe influencerițele care promovează tot felul de produse pe Instagram, spunând despre ele că nu sunt deloc credibile. Oana Zăvoranu își dorește să facă „curățenie” în mediul online, mai ales că sunt mii de fete și femei care achiziționează produsele respective.

Multe dintre vedete nu menționează că parteneriatul este plătit și că singura lor legătură cu anumite produsele este reclama, însă tocmai acest lucru le induce în eroare pe tinere. Fosta soție a lui Pepe vrea să lupte până la capăt și urmează să-și lanseze o emisiune pe YouTube, unde va aborda problemele menționate mai sus.

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni și vrea să le „demaște” pe vedetele care folosesc rețelele sociale numai pentru a promova produse.

ADVERTISEMENT