Life

Oana Zăvoranu, afirmații fără precedent despre Selly. Ce a spus vedeta despre tânărul vlogger

16.11.2020 | 18:49
Oana Zavoranu afirmatii fara precedent despre Selly Ce a spus vedeta despre tanarul vlogger
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă seria declarațiilor șocante cu privire la vedetele autohtone, iar acum femeia de afaceri îl are în vizor chiar pe celebrul vlogger român Selly.

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu face furori pe rețelele de socializare cu afirmațiile ei despre persoanele publice din România. Frumoasa brunetă nu se sfiește niciodată să își expună părerile în mediul online, chiar daca mărturisirile ei ar putea declanșa scandaluri fără precedent.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu obișnuiește să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, fanii acesteia adresându-i adesea întrebări inconfortabile, la care vedeta răspunde fără a ezita.

Oana Zăvoranu, afirmații fără precedent despre Selly. Ce a spus vedeta despre tânărul vlogger

După ce a oferit declarații surprinzătoare despre Oana Roman, Adelina Pestrițu, Anda Adam și alte persoane cunoscute din showbiz-ul românesc, care au stârnit controverse în mediul online, Oana Zăvoranu se pare că este foc și pară pe vloggerul Selly.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, femeia de afaceri le-a declarat război multor influencerițe din România, precum Christina Ich sau Alina Ceușan. Acum, actrița din serialul “Sacrificiul”, difuzat pe Antena 1, i-a uimit pe internauți cu afirmațiile sale despre prezențele masculine din showbiz.

La îndemnul unui susținător, care și-a exprimat curiozitatea cu privire la părerea divei despre vloggeri cunoscuți, Oana Zăvoranu a răspuns în stilul ei caracteristic, cu multă ironie.

ADVERTISEMENT

Se poate spune că răspunsul frumoasei dive a fost destul de agresiv, semn că aceasta nu îl are deloc la suflet pe tânărul vlogger. Conform spuselor ei, Selly nu prezintă interes, iar aceasta nu a rezistat prea mult să asculte videoclipurile de pe YouTube ale celebrului tânăr.

”Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu pe Instastory.

ADVERTISEMENT