Life

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre legătura ei cu miliardarul Dan Petrescu: ”23 de milioane de euro mi-au fost furate de sub nas”

Oana Zăvoranu, revenită cu un nou sezon al show-ului pe care îl difuzează pe canalul ei de Youtube, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre legăturile pe care ea, prin afacerea moștenită de la mama sa, Mărioara, le-a avut cu multimiliardarul Dan Petrescu pe care îl și acuză că ar fi ”ușurat-o” de 23 de milioane de euro.
21.10.2021 | 12:01
Oana Zavoranu dezvaluiri despre legatura ei cu miliardarul Dan Petrescu 23 de milioane de euro miau fost furate de sub nas
Oana Zavoranu sustine ca miliardarul Dan Petrescu ar fi ”usurat-o” de 23 de milioane de euro Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentând o serie de articole apărute de-a lungul timpului în presa tabloidă din România, Oana Zăvoranu a explicat cum, susține ea, i-ar fi fost furate 23 de milioane de euro prin tot felul de artificii financiare și off-shore-uri din Cipru de una dintre firmele conduse din umbră de miliardarul Dan Petrescu.

Oana Zăvoranu a explicat cum s-ar fi procedat în cazul celor 23 de milioane de euro

Pe vlogul ei, Oana Zăvoranu a lămurit legăturile pe care le-ar fi avut, ea și mama sa, cu miliardarul Dan Petrescu, una dintre victimele accidentului aviatic de lângă Milano de acum câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Să fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu”, spunea Oana Zăvoranu. Și, în stilul ei caracteristic, s-a apucat să explice cum stau, de fapt, lucrurile, cel puțin din punctul ei de vedere.

”Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu”, susține Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Și, explicând, cu lux de amănunte, ceea ce i s-ar fi întâmplat în momentul în care a intrat în posesia moștenirii de la mama sa, Marioara Zăvoranu, Oana nu l-a cruțat deloc pe miliardarul decedat în accidentul aviatic alături de familia lui, acuzându-l, explicit, că i-ar fi furat 23 de milioane de euro.

Oana Zăvoranu susține că ar fi descoperit cum i-au dispărut cele 23 de milioane de euro

”Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, spune Oana Zăvoranu în vlogul ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult chiar, susține Oana Zăvoranu, banii care susține că ar fi dispărut în timpul vieții Mărioarei, ar fi trebuit să ajungă în posesia ei, ca moștenire.

”Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

ADVERTISEMENT

Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic, mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde…” a mai spus Oana Zăvoranu în vlogul pe care îl prezintă pe canalul ei de Youtube.

Miliardarul Dan Petrescu a murit într-un  accident aviatic

Pe 3 octombrie, lumea afacerilor din România este în șoc după ce s-a aflat că avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu s-a prăbușit lângă Milano, în Italia, pe o clădire părăsită.

Alături de Dan Petrescu, în accidentul aviatic au mai murit și soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), dar și fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani), precum și Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), dar și fiul lor, Raphael, de doar un an, Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Rafael, precum și Julien Brossard, un prieten canadian al lui Dan Petrescu.

Chiar dacă era extrem de discret în aparițiile sale publice, numele lui Dan Petrescu era foarte cunoscut în lumea oamenilor de afaceri, catalogat de Ion Țiriac ca fiind cel mai bogat român, iar unii analiști financiari estimează că afaceristul ar fi avut o avere care depășea trei miliarde de dolari, provenită mai ales din afacerile imobiliare pe care le avea peste tot în țară.

Culmea, înainte de a se prăbuși cu avionul pe care îl pilota, miliardarul Dan Petrescu a scăpat din fața unei boli cumplite, un cancer osos, pentru care a avut nevoie de operații de reconstrucție osoasă în zona mandibulei.

ADVERTISEMENT