Life

Oana Zăvoranu, mesaj tăios după ce a pierdut procesul cu Anda Adam. Dezvăluirile care vor zgudui showbiz-ul

Oana Zăvoranu a ieșit la atac după ce a pierdut câteva procese, printre care și cel intentat de Anda Adam. Ce a zis vedeta?
09.03.2024 | 15:22
Oana Zavoranu mesaj taios dupa ce a pierdut procesul cu Anda Adam Dezvaluirile care vor zgudui showbizul
Oana Zăvoranu, mesaj tăios după ce a pierdut procesul cu Anda Adam. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a dezvăluit că i-a plătit cântăreței Anda Adam 250 de milioane în urma procesului pe care ea și alte vedete le-au intentat din cauza pamfletului făcut pe YouTube.

Oana Zăvoranu, mesaj ferm după ce s-a judecat cu Anda Adam și alte patru vedete

În urma emisiunii pe care a realizat-o, unde a șters pe jos cu influencerițele de la noi, Oana Zăvoranu s-a ales și cu câteva procese. Afacerista spune că i s-au pus pe cap nu mai puțin de 45! Unele dintre vedete i-au cerut despăgubiri de, atenție, 10 miliarde de lei la început, însă suma a fost mult prea mare, așa că au redus prețul cerut.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Cristina Ich și Oana Roman sunt influencerițele cu pricina, cele despre care Oana Zăvoranu vorbește acum cu o detașare la fel de mare. Le arată obrazul unora, spunându-le că au început să inventeze că ar fi zis lucruri pe care, în realitate, nu le-a rostit în emisiunea ei de pe YouTube. Oana Zăvoranu face aici referire la Anda Adam, artista acuzând-o că s-a legat de fetița ei.

„Nu sări în capul lui Zăvoranca dacă ai dansat la bară”

„S-au trezit și nu și-au mai recunoscut trecutul, băi, băiatule! Unele au câștigat, au câștigat experiență. Lumea folosește foarte mult cuvântul asumat. Tăticule, dacă ești asumat, ia cu tot ce ai făcut. Nu sări în capul lui Zăvoranca dacă ai dansat la bară sau te-ai pozat cu crenvurștii în cap. Domnule, la momentul respectiv asta am făcut… Însă nu te apuca să te duci cu miloaga, să spui ce distrusă sunt. 

ADVERTISEMENT

Mi-au făcut cele cinci dive apocaliptice la nivel internațional cred că fără exagerare… Au luat pe burter același avocat. Cred că am vreo 40 sau 45 de procese. Vreo două încă mai sunt rol. Pentru că le-am devoalat lucruri din trecutul lor, n-am făcut-o decât într-un mod umoristic. Atât de asumate au fost încât mi-au cerut, știi cât? Pe cap de vedetă 10 miliarde, mânca-ți-aș gura ta, apoi au ajuns la două miliarde… Așa de lezate au fost că au zit că se căptușesc ele, că mă ciufulesc pe mine”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu a plătit despăgubiri babane

Vedeta a recunoscut că a plătit o parte din sumele cerute de vedetele ofensate de glumele ei. Bruneta va accepta orice soluție vor da judecătorii de acum înainte și spune că are în continuare încredere în justiție. Oana are acum, însă, cu totul alte preocupări. Actrița își vede de magazinul ei online de haine, unde s-au epuizat stocurile la blugi!

ADVERTISEMENT

„Mi-au făcut și plângere penală la un moment dat, că efectiv nu mai puteau să iasă pe stradă. Știi ce se întâmplă? N-au dovadă că n-au putut merge să își ia din bazar trei batice sau că le-au bătut trei babe. Am dat despăgubire 250 de milioane lui Andu Madame (Anda Adam). Am dat bănuțul! Anda, spre rușinea ei, a venit și a spus că m-am luat de fetița ei.

Niciodată, ever, nu mi-am permis să vorbesc de un copil. Ah, da, că își bagă copilul, care nu are dreptul de a consimți, să facă reclamă la cremă de bube. Era anti-bube crema, dar, de fapt, îți colcăiau acele bube!”, a completat Oana Zăvoranu în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT

Oana a mai zis că, o altă doamnă, tot din showbiz a fost mai deșteaptă decât ea tocându-le pe vedetele pe care le-a nominalizat, însă fără să le dea numele.

ADVERTISEMENT