Life

Oana Zăvoranu nu scapă de executarea silită. Vestea proastă primită în cazul procesului de 174.000 de euro

Autoritățile nu o scapă pe Oana Zăvoranu de executarea silită. Vedeta trebuie să plătească pentru împrumutul de 174.000 de euro.
08.04.2023 | 11:20
Oana Zavoranu nu scapa de executarea silita Vestea proasta primita in cazul procesului de 174000 de euro
Oana Zăvoranu nu a scăpat de executarea silită. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a primit o decizie de ultimă oră în cazul procesului unde solicitase suspendarea executării silite pentru împrumutul de 174.000 de euro. Vedeta a luat banii în timpul celebrului scandal cu vrăjitoarele din anul 2011.

Oana Zăvoranu a primit o decizie de ultimă oră în procesul de 174.000 de euro

Oana Zăvoranu și-a dorit să scape de executarea silită și a cerut suspendarea pentru un împrumut de 174.000 de euro. În timpul scandalului cu vrăjitoarele care au stors-o de bani, vedeta a luat suma de la Ion Constantin și a garantat cu imobilul situat pe Bd. Iancu de Hunedoara din București. 

ADVERTISEMENT

Ani la rând, Oana Zăvoranu a vrut să demonstreze că împrumutul a fost fictiv și că este victima unui plan pus la cale de vrăjitoare. Inițial, judecătorii chiar i-au dat câștig de cauză și au constatat „nulitatea absolută a contractului de împrumut cu garanţie imobiliară”.

Dar după ce procesul s-a rejudecat, s-a luat decizia executării silite în cazul Oanei Zăvoranu. Acum, instanța a luat o decizie finală în dosar. Vestea nu este deloc îmbucurătoare pentru vedetă, conform informaților obținute de SpyNews.

ADVERTISEMENT

„Respinge cererea având ca obiect suspendare provizorie a executării silite, formulată de contestatoarea Ioana Zăvoranu, ce formează obiectul dosarului de executare nr. 555/2022 constituit la B.E.J. Chiţescu Eugen Corneliu, ca neîntemeiată. Fără cale de atac . Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, 06.04.2023”, a hotărât judecătorii.

Cum a căzut vedeta pradă vrăjitoarelor

Potrivit autorităților, persoanele implicate în dosar aveau un plan elaborat prin care își atrăgeau victimele. Rada Mincă și Roxana Lider se promovau public, afirmând că sunt vrăjitoare sau clarvăzătoare, oferindu-și serviciile.

ADVERTISEMENT

Acestea urmăreau persoane publice care se aflau în impas la momentul respectiv, așa cum s-a întâmplat și cu Oana Zăvoranu. Vrăjitoarele le insuflau păgubiților ideea că toate problemele lor se datorează farmecelor făcute de ele.

Astfel, Vanessa și Mellisa cereau de la bun început diverse obiecte personale pentru începerea ritualului. Pentru că, sub diverse motive, procedurile se prelungeau, femeile ajungeau să ceară sume tot mai mari de bani, bijuterii sau mașini.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, în anul 2011, Oana Zăvoranu a ajuns în situația în care a împrumutat, cu un termen de patru luni, 174.000 de euro, pentru care a garantat cu o locuința sa amplasată  în București.

ADVERTISEMENT