Life

Oana Zăvoranu, petrecere în plină pandemie. Unde s-a distrat de Halloween

02.11.2020 | 13:09
Oana Zavoranu petrecere in plina pandemie Unde sa distrat de Halloween
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a avut parte de un Halloween memorabil anul acesta. În plină pandemie, vedeta s-a distrat împreună cu soțul ei și cu prietenii lor și au organizat o petrecere. 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice în România și se bucură de sute de mii de fani în mediul online. Frumoasa brunetă s-a remarcat prin imaginea ei de femeie puternică și sinceritatea cu care își exprimă opiniile în legătură cu alte vedete.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia Halloween-ului, Oana Zăvoranu a petrecut alături de Alex Ashraf, soțul ei, împreună cu alți prieteni. Aceștia au organizat o petrecere cu ocazia sărbătorii americane, dar mai ales în cinstea lui Alex, fiind ziua lui de naștere.

Oana Zăvoranu, petrecere în plină pandemie

Oana Zăvoranu nu pare deloc speriată de pandemia de COVID-19 și a petrecut toată noaptea de Halloween cu ocazia zilei de naștere a lui Alex Ashraf. Astfel, cei doi soți și prietenii lor au combinat cele două evenimente și le-au unit într-o singură petrecere.

ADVERTISEMENT

Aceștia au hotărât să uite de pandemie pentru câteva momente și să profite de această ocazie specială pentru a sărbători împreună. Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii de la eveniment și a ales o descriere pe măsură: “Cea mai tare gașcă  everrrr…friends forever ♥️ Halloween 2020….ziua de naștere a iubirii mele”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cea mai tare gasca everrrr…friends forever ♥️?????‍♀️?? ?‍♀️???‍♀️? Halloween 2020….ziua de nastere a iubirii mele

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

Locația pe care au ales-o este orașul Bran, o alegere mai mult decât potrivită pentru îndrăgita sărbătoare americană. Toată lumea s-a îmbrăcat în cele mai inedite costume și au primit aprecieri din partea urmăritorilor: “Tare de tot, super faini“, “V-ați distrat de minune. Un pic de distracție in timpurile astea nu vine rău .

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 cu ajutorul rolului din “Numai iubirea”, prima telenovelă românească, apoi în “Păcatele Evei” la Acasă TV. În ambele producții, bruneta a fost antagonistă. În prezent, Oana este interpreta Divei din serialul “Sacrificiul” de pe Antena 1.

Vedeta a provocat controverse și a fost criticată dur de internauți după ce s-a afișat la o petrecere cu soțul ei, una la care au participat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cele două sunt doar amice, după cum a declarat Oana Zăvoranu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT