Life

Oana Zăvoranu, replică dură despre alăptarea în public. Ce spune despre mamele care fac asta

16.02.2021 | 17:14
Oana Zavoranu replica dura despre alaptarea in public Ce spune despre mamele care fac asta
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu are o replică dură despre alăptarea în public, actrița precizând că acest lucru ar trebui să țină de intimitate. Bruneta nu s-a sfiit să-și spună părerea, în mediul online, despre mamelor care recurg la acest gest. 

Protagonista din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a organizat în cursul dimineții de marți, 16 februarie, un live pe pagina sa de Instagram, acolo unde fanii au avut șansa să-i pună tot felul de întrebări. Unul dintre subiectele abordate a fost alăptatul în public.

ADVERTISEMENT

Vedeta se declară împotriva acestui lucru și spune că alăptarea unui copil mic este un gest banal, care nu ar trebui expus. Oana Zăvoranu este convinsă că alăptarea nu arată cât de mamă ești pentru că sunt foarte multe femei care aduc pe lume copii.

Oana Zăvoranu, război împotriva alăptatului în public. Ce spune despre acest gest

Fosta soție a lui Pepe crede cu tărie că mamele care ajung să publice pe rețelele de socializare imagini sau filmări în care alăptează nu demonstrează nimic bun, ci numai faptul că se plictisesc și stau cât e ziua de lungă cu ochii în telefon.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu le acordă titulatura de „mamele anului” celor care își expun sânii și copiii nou-născuți numai pentru a arăta lumii că sunt adeptele alăptării naturale. Actrița consideră că mamele care alăptează în public fac un gest grotesc.

„N-ai nimic de făcut, vrei să arați că ești mamă. Milioane de femei sunt mame, deci n-ai făcut nimic și pentru că te plictisești îți dai drumul la telefon și stai cu copilul așa. 

ADVERTISEMENT

Vi se pare vouă că numai voi aveți copii. Alte femei care au copii nu se mai plâng, doar voi vă etalați cu copiii toată ziua-bună ziua în fața telefoanelor și faceți poze cu copiii, să fiți mamele anului”, a spus bruneta pe Instagram.

Nu este pentru prima oară când actrița se declară total împotriva alăptatului în public. Oana Zăvoranu și-a spus punctul de vedere despre acest aspect și în urmă cu câțiva ani, când a pornit un adevărat război contra Cristinei Șișcanu care a alăptat în văzul lumii.

ADVERTISEMENT

„Deci, eu s-o văd pe Șișcanu asta sau pe alta cu țâța așa, i-aș da cu geanta, i-aș zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îți dai seama că toate nevorbitele și neapărutele, cu ce să apară Șișcanu, zi și tu…”, declara Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT