Life

Oase, schimbare radicală după plecarea de la America Express: ”Îmi las mie aici dovada”

Oase, transformare incredibilă după ce a renunțat la America Express. Ce a făcut în ultima vreme fostul prezentator de la Antena 1.
28.07.2023 | 14:39
Oase schimbare radicala dupa plecarea de la America Express Imi las mie aici dovada
Oase, transformare incredibilă după ce a renunțat la America Express. Ce a făcut fostul prezentator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oase, pe numele său din buletin Ionuț Dongo, a suferit o schimbare radicală după plecarea de la America Express. Vedeta a lăsat dovada pe rețelele de socializare, unde a distribuit un colaj cu două imagini: înainte și după.

Oase, transformare incredibilă după ce a renunțat la America Express. Ce a făcut fostul prezentator

Oase a suferit o transformare incredibilă după ce a renunțat la America Express. Fostul co-prezentator de la Antena 1 consideră că fiecare om în parte poate avea lucrurile pe care și le dorește dacă luptă pentru ele.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Asia Express, sezonul 2, a slăbit considerabil în ultimele 4 luni. Vedeta nu a dezvăluit câte kilograme a eliminat în toată această perioadă, ultima pierdere fiind când era participant la Dancing on ice: Vis în doi.

Imaginile care îl arată schimbat au adunat numeroase aprecieri de la fani, dar și de la persoane publice. Jean Gavril l-a aplaudat pentru felul în care arată în momentul de față, după ce și-a pus ambiția la încercare.

ADVERTISEMENT

„Îmi las mie aici dovada că poți avea orice îți dorești în viață dacă muncești. Putem spune că am învățat în 4 luni Photoshop pe de rost, nu?”, a scris Oase în dreptul imaginilor de pe Instagram în care se observă schimbarea.

Oase a slăbit considerabil
Oase a slăbit considerabil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oase, obiceiuri sănătoase. Ce face vedeta

Oase a mărturisit că de câteva luni are mai multe obiceiuri sănătoase care îl ajută să fie în formă. Vedeta a început să alerge de câteva luni și consumă alimente ideale pentru scăderea în greutate, mai ales salate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fostul co-prezentator de la America Express nu a renunțat la un viciu care l-ar ajuta să slăbească și mai mult, în special în zona abdomentului. Mai exact, consumă alcool, dar dieta compensează mult.

„Alerg zilnic la 7 dimineața, mai puțin când beau cu o seară înainte. Mi-a spus un nutriționist, «să vezi ce bine o să te simți». După trei luni de zile l-am sunat. În fiecare zi simți durere și atât.

ADVERTISEMENT

Îmi place să alerg, dar și dietă și tot. Mi-a zis: «dacă n-ai bea alcool, acum erai băț». Nu există plăcere: miros făină, mănânc salată”, a declarat Oase în podcastul Colegi de cameră, moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe Youtube.

ADVERTISEMENT