Life

Obiectele pe care nu trebuie să le faci cadou. Superstițiile din spatele lor

Bunurile pe care nu este bine să le oferi drept daruri celor dragi. Care sunt credințele pe care le ascund, conform specialiștilor.
18.12.2023 | 10:20
Obiectele pe care nu trebuie sa le faci cadou Superstitiile din spatele lor
Bunurile pe care nu este bine să le oferi drept daruri celor dragi. Care sunt credințele pe care le ascund, conform specialiștilor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Obiectele pe care nu trebuie să le faci cadou. Superstițiile din spatele lor. Nu te-ai fi așteptat la multe dintre ele. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le cumperi anul acesta de sărbători pentru familie și prieteni.

Bunurile pe care nu este bine să le oferi drept daruri celor dragi. Care sunt credințele pe care le ascund, conform specialiștilor

Bunurile pe care nu este bine să le oferi drept daruri celor dragi. Care sunt credințele pe care le ascund, conform specialiștilor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că este vorba de 8 obiecte pe care trebuie să le evităm cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Acestea aduc ghinion, prevestesc o boală sau o despărțire. De asemenea, specialistul mai subliniază că ele aduc un mare necaz celui care îl primește, de aceea trebuie să acordăm o atenție deosebită când oferim ceva.

Spre exemplu, nu este indicat să facem cadouri obiecte ascuțite, așa cum sunt cuțitele. Se crede că ele „taie soarta” sau relația dintre cel care oferă și cel care primește. Dacă totuși aveți acest cadou de la cineva apropiat e bine să îi dați în schimb o monedă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu este bine să dăruiți niciodată vase și farfurii pentru că odată cu ele se pot prelua bolile, necazurile și problemele. Din păcate, se mai crede că aceste obiecte au rolul de a distruge planurile pentru viitor.

Lidia Fecioru a mai spus în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, că e bine să stăm departe de ceasuri. Acestea prevestesc certuri sau chiar o despărțire. În multe țări ceasul este considerat un cadou total nepotrivit. În China oamenii cred că un ceas măsoară timpul pe care cineva îl mai are de trăit.

ADVERTISEMENT

Florile galbene nu au ce căuta în darurile pentru cei dragi, indiferent de ocazie. Oricât ar fi de frumoase, ele simbolizează gelozia și îi pot duce pe oameni cu gândul la o separare timpurie. În plus, culoarea galben mai înseamnă slăbiciune și trădare.

Ce nu trebuie să dai cadou celor dragi

Printre obiectele pe care nu trebuie să le dai cadou celor dragi se mai numără și oglinda despre care se spune că fură frumusețea, strălucirea și energia celui care o primește. Și în această situație trebuie să oferiți în schimb un bănuț dacă o primiți în dar, la fel ca în cazul cuțitelor.

ADVERTISEMENT

Un alt cadou care trebuie evitat sunt perlele despre care se crede că prevestesc lacrimi. În aceeași notă, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că o femeie nu trebuie să poarte niciodată o singură perlă, ci mai multe.

Cartea aduce motiv de ceartă dacă este oferită persoanelor dragi, în schimb poate fi făcută cadou numai partenerului de viață. Gențile și portofelele nu sunt tocmai potrivite atunci când vrei să faci o bucurie cuiva apropiat.

De asemenea, aceste obiecte nu se dau niciodată goale, ci cu bani în ele. Nu contează suma, specialiștii fiind de părere că energia banilor este cea care atrage prosperitatea asupra celui care primește acest dar. E bine să se folosească de cifrele din vibrația banilor: 3, 6 și 8.

ADVERTISEMENT
Tags: