Sport

Obiectivul stabilit de FRF după aflarea grupei din Liga Națiunilor: ”Asta ne propunem”. Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu după Euro

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre grupa României din Nations League și despre situația lui Edi Iordănescu la echipa națională.
08.02.2024 | 21:07
Obiectivul stabilit de FRF dupa aflarea grupei din Liga Natiunilor Asta ne propunem Ce se intampla cu Edi Iordanescu dupa Euro
Prima reacție din partea FRF după tragerea la sorți din Nations League. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România va face parte din grupa C2 a Ligii Națiunilor, în urma tragerii la sorți care a avut loc joi seară la Paris. „Tricolorii” vor înfrunta Kosovo, Cipru și învingătoarea barajului Lituania/Gibraltar din martie.

Prima reacție a FRF după tragerea la sorți

Mihai Stoichiță a vorbit despre grupa României din Liga Națiunilor și a stabilit obiectivul ”tricolorilor” pentru această competiție.

ADVERTISEMENT

”Daca te gândești, totuși trebuie să joci cu cineva. E o tragere foarte bună. Nu îți poți propune altceva decât să câștigi grupa. În primul rând, trebuie să facem o figură frumoasă la Euro si apoi, prin Liga Națiunilor, să pregătim preliminariile pentru Mondial.

E cu totul altceva când după o prestație bună la Campionatul European și ai o toamnă cu meciuri împotriva unor echipe mai accesibile. Cu Kosovo am luat 4 puncte, a fost un adversar accesibil în grupa pentru Euro 2024”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Rămâne Edi Iordănescu și pentru Liga Națiunilor?

Directorul tehnic al FRF a oferit declarații și despre situația selecționerului Edi Iordănescu la echipa națională și își dorește ca acesta să continue și după Campionatul European din Germania.

”Da, noi ne dorim ca Edi să continuie și după Euro. Sper și simt că o să rămână la echipa națională. O să aibă o discuție cu președintele și vom stabili, vom vedea.

ADVERTISEMENT

Nu am discutat nimic concret. I-am spus doar că noi vrem să continuăm cu el. În momentul în care va fi dispus să se așeze la masă, președintele îl va chema și va pune totul la punct”, a declarat Mihai Stoichiță.

Mihai Stoichiță: ”Nu cred că o să fie incidente la meciurile României cu Kosovo”

Stoichiță nu crede că incidentele de la meciul cu Kosovo, de pe Areana Națională, din preliminariile Euro 2024, nu se vor repeta și la partidele din Nations League

ADVERTISEMENT

”Nu cred că o să fie incidente la meciurile cu ei din Nations League. O să facem în așa fel încât publicul să înțeleagă că nu avem de împărțit cu nimeni nimic și trebuie să fim atenți la cum ne vom comporta la partidele cu Kosovo”, a mai adăugat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT